Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Macanet De Cabrenys

Tijdens een vakantie in Maçanet De Cabrenys rust je uit in een authentieke omgeving. Dit kleine dorpje is 100% Spaans. Het ligt tussen de uitlopers van de Pyreneeën. In de mooie hoteltuin kom je tot rust, terwijl de kinderen spetteren in het zwembad. Maçanet De Cabrenys is ook nog eens een prima uitvalsbasis. Van hieruit verken je de Alta Garrotxa met zijn slapende vulkanen. En zelfs een dagje strand in Rosas behoort tot de opties.

Vakantie Macanet De Cabrenys

Rust in authentiek Maçanet De Cabrenys

Met een vakantie Maçanet De Cabrenys combineer je de Spaanse Pyreneeën met de hoogtepunten van Catalonië. Het kleine dorpje Maçanet De Cabrenys ligt vlakbij de Franse grens in de uitlopers van de Pyreneeën. De stenen huisjes, geplaveide straten en middeleeuwse muren geven het dorp een authentieke uitstraling. Net zo authentiek is het hotel van TUI. Dit ligt vlak buiten het centrum van het dorp in een weelderige tuin vol bloemen. Breng je de kinderen ook mee naar Maçanet De Cabrenys? Zij weten het zwembad zeker te waarderen. En wat dacht je van zwemmen in een groot stuwmeer? Dat kan in het meer van Boadella, op zo'n 20 minuutjes rijden met de auto.

Wandelen in de schitterende Alta Garrotxa

Wandelen in de schitterende natuur is een must tijdens de vakantie in Maçanet De Cabrenys. Het dorp ligt namelijk in het natuurgebied van de Alta Garrotxa. Dit gebied staat bekend om zijn ongerepte bergkammen en slapende vulkanen. Wandelroutes vind je er genoeg. De meest bijzondere kraters liggen vlakbij de stad Olot. Hier rijd je tijdens de vakantie in een uurtje heen. Enkele kraters kun je beklimmen, zoals die van de Santa Margarida. Na een steile klim wacht je een fantastisch uitzicht over de Alta Garrotxa. Wissel deze wandelingen ook eens af met een dagje strand. Vanuit Maçanet De Cabrenys rijd je namelijk ook in een uurtje naar de zandstranden van Rosas, ideaal!