Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Oropesa del Mar

Oropesa del Mar is een waar vakantieoord. Je wandelt hier van strand naar strand langs de afwisselende kust. Die is niet alleen afwisselend, maar heeft ook een schoonheid van jewelste. In de badplaats is naast smalle en steile straatjes de nodige historie te vinden. Een dagtrip naar een themapark maakt het daarbij af. Genoeg te doen tijdens een vakantie Oropesa del Mar.

Vakantie Oropesa del Mar

Van strand naar strand in Oropesa del Mar

Het Spaanse Oropesa del Mar is een waar vakantieoord, met misschien wel haar sterkste punt het afwisselende aanbod aan stranden. Precies vóór het dorpje en op 1 km van het appartement van TUI ligt Playa Morro de Gos, een zandstrand met boulevard en van alle gemakken voorzien. Pas echt mooi wordt het in het Zuiden, waar de ruige kust en kliffen resulteren in afgelegen stranden. Het bijzondere is dat over de kaap een prachtig wandelpad ligt. Een aanrader: wandel van strand naar strand. Ook ’s avonds, dan is het romantisch verlicht.

Historische en waterpret in Oropesa

Oropesa del Mar is van oorsprong een Middeleeuws plaatsje, en dat zie je zeker terug. Vooral in de vele torens zoals Rey Tower en Sant Julià. Vroeger hadden deze een defensieve rol, tegenwoordig beklim je deze als toerist. Vergeet daarna niet de smalle en steile straatjes te wandelen vol antiekwinkeltjes. Ben je na stranddagen en historie toe aan de nodige adrenaline? In de buurt van Oropesa liggen talloze themaparken. Breng een bezoek aan Parque Aventura d’Or en geniet volop met het hele gezin. Durf jij de 37 m hoge vrije val of de waterslide aan?