VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Cay Hill

Vakantie Cay Hill

  1. Vakantie
  2. St. Maarten
  3. Nederlands St. Maarten
  4. Cay Hill

Met zonnen op een parelwit strand, tax free shoppen in Philipsburg en van Guavaberry cocktails sippen kom je de vakantie Cay Hill wel door. In deze plaats op het Nederlandstalige deel van St. Maarten verblijf je met TUI in een appartement op een heuveltop. Het uitzicht op de wuivende palmbomen, groene bergen én de azuurblauwe baai is onvergetelijk. Neem zeker ook een kijkje bij Fort Oranje met zijn historische kanonnen.

Het tropische decor van Cay Hill

In het Nederlandstalige deel van St. Maarten waan je je tijdens een vakantie Cay Hill in de tropen. Het appartement van TUI staat namelijk op een groene heuveltop die omringd wordt door wuivende palmbomen en bergen. In de verte zie je het azuurblauwe water van de Caribische Zee in de zon schitteren. Zodra je de heuvel afdaalt kom je terecht bij Cay Bay en word je verwelkomt door een parelwit strand. Vergeet niet om een snorkel mee te nemen, want in de baai zwemmen schildpadden en kleurrijke vissen regelmatig rond. En houdt zeker ook het diepere water in de gaten, want dan zie je luxe cruiseschepen af en aan varen.

Tax free shoppen in Philipsburg

Cultuurliefhebbers kunnen tijdens een vakantie Cay Hill niet om Fort Amsterdam heen. Dit historische bouwwerk was de eerste militaire post in het Caribisch gebied. De stenen muren en oude kanonnen staan nog altijd te pronken aan de rand van de azuurblauwe baai. Zet vervolgens koers naar de hoofdstad Philipsburg en ga tax free shoppen op Frontstreet. Tussendoor kun je altijd even uitrusten bij een van de gezellige terrassen en smullen van de lokale Guavaberry cocktail. Als je aan het eind van de dag terugkeert naar het appartement in Cay Hill, met tassen vol kleding en souvenirs, zorgt het zwembad voor de nodige verkoeling.  

Bekijk alle vakanties Cay Hill (1)