VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Maho Bay

Vakantie Maho Bay

  1. Vakantie
  2. St. Maarten
  3. Nederlands St. Maarten
  4. Maho Bay

Een van de meest beroemdste stranden ter wereld is Maho Bay. Dat komt niet door het parelwitte zand of het azuurblauwe water van de Caribische Zee, maar door de vliegtuigen die hier maar een paar meter boven de grond vliegen. Je kent de foto’s vast wel. Tijdens een vakantie Maho Bay kun je dit spektakel op St. Maarten met eigen ogen bewonderen. Houd je wel goed vast, want voor je het weet ben je de zee ingeblazen

Vliegtuigen spotten op Maho Bay

Ken je de foto’s van het strand waar de vliegtuigen rakelings over vliegen? Deze afbeeldingen zijn gemaakt op Maho Bay op het Caribische eiland St. Maarten. Het Prinses Juliana vliegveld ligt dan ook direct achter dit witte zandstrand. Vliegtuigspotters van over de hele wereld komen naar Maho Bay om het spektakel te bewonderen. En een spektakel is het, want het zand vliegt alle kanten op en badgasten worden soms letterlijk de zee in geblazen door de kracht van de vliegtuigmotoren. Tijdens een vakantie Maho Bay kun je het allemaal zelf beleven. In het luxe hotel van TUI kun je de vliegtuigen zien overvliegen vanaf het dakterras. Wel zo veilig, zo vanaf een afstandje.

Zonnen op St. Maarten

Bij St. Maarten denken de meesten toch al snel aan tropische stranden. En dan het liefst zonder rondvliegend zand. Tijdens een vakantie Maho Bay kun je op de naastgelegen stranden van Mullet Bay en Cupecoy Bay in alle rust genieten van een zonvakantie. Dankzij de koraalriffen die hier te vinden zijn is dit ook een ideale plek voor duikliefhebbers. Tijdens het duiken bij St. Maarten kun je zomaar een walvishaai tegenkomen. Bijkomen doe je na afloop in het luxe All Inclusive hotel van TUI. Hier staan de mojito’s en visgerechten, zoals Lobster thermador. al voor je klaar. Schrik niet als je weer een vliegtuig hoort aankomen. Het hoort erbij tijdens een vakantie Maho Bay.

Bekijk alle vakanties Maho Bay (2)