VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Djerba

Vakantie Djerba

  1. Vakantie
  2. Tunesië
  3. Djerba
  4. Djerba

Prikkel je zintuigen tijdens een vakantie Djerba en dompel je onder in de wereld van duizend-en-een-nacht. Djerba is een eiland voor de kust van het Afrikaanse Tunesië met parelwitte zandstranden en luxe resorts. Om de chaotische souks én de rijkversierde en oudste synagoge van Afrika, de El-Ghriba synagoge, niet te vergeten. Voor een culturele vakantie onder de zon zit je goed op dit eiland in de Middellandse Zee. 

Vakantie Djerba

Het zonnige Djerba

Duizend-en-een-nacht in de tropen. Zo kun je een vakantie Djerba het beste omschrijven. Het zonnige eiland in de Middellandse Zee ligt voor de kust van het Afrikaanse Tunesië en is vooral geliefd om de parelwitte zandstranden. Om de luxe resorts niet te vergeten. In het All Inclusive hotel in Djerba van TUI ontbreekt het je dan ook aan niks. Terwijl jij geniet van de zon, brengt de ober een verfrissende groene muntthee. Hét nationale drankje van Tunesië. Al kun je natuurlijk ook opfrissen door het zwembad in te plonsen. En die is dankzij de omringende palmbomen exotisch te noemen.  

Op de culturele tour op Djerba

Cultuurliefhebbers raden we tijdens de vakantie Djerba een huurauto aan. Op die manier kun je vanuit het luxe hotel in Midoun naar de El-Ghriba synagoge rijden. Deze oudste synagoge van Afrika is een lust voor het oog. Muren vol Arabische symbolen, gouden kroonluchters en kleurrijke arcades doen je meteen denken aan de sprookjes van duizend-en-een-nacht. Rijd vervolgens door naar de marktstad Houmt Souk en struin over de chaotische markt vol Aladin-achtige tapijten, beschilderde lampen en geurige kruiden. Je zintuigen draaien gegarandeerd overuren.