Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Gökova

Vakantie Gökova

  1. Vakantie
  2. Turkije
  3. Lycische Kust
  4. Gökova

Verscheidene stranden waar je kunt bruinbakken, maar waar je ook heerlijk actief bezig kunt zijn.   Dat kan in Gökova! Deze badplaats aan de Turkse kust heeft alles in huis voor een actieve vakantie. Of je nu wilt kitesurfen, zeilen of snorkelen, het kan allemaal in het blauwe water van de Middellandse Zee. Wanneer je landinwaarts gaat, kun je genieten van prachtige heuvels met naaldbossen. Een uitstapje naar Marmaris maakt je vakantie in Gökova helemaal af!

Vakantie Gökova

Actieve vakantie in Gökova!

Gökova ligt aan de Lycische kust van Turkije en vormt een paradijs voor iedereen die graag geniet van een actieve vakantie. Aan de baai van Gökova liggen verscheidene stranden waar zonnebaden zeker niet de enige optie is! De baai is namelijk door het ondiepe, vlakke zeewater en de constante wind de nummer 1 kitesurf bestemming van Turkije! Zowel beginners als ervaren kitesurfers komen naar deze baai om hun kunsten op het water uit te oefenen. En door de vele kitesurfscholen kan iedereen gelijk het water op! Naast kitesurfen zijn er ook tal van andere watersporten te beoefenen, zoals zeilen, duiken en snorkelen. Daarnaast ligt het 4 sterren hotel van TUI direct aan het strand, waardoor je geen tijd hoeft te verliezen tijdens een vakantie in Gökova! Ook de omgeving van Gökova is schitterend met heuvels vol met serene naaldbossen. Geniet van de natuur tijdens een wandeling of verken het gebied te paard. De echte avonturiers kunnen een quad huren om door het landschap te crossen!

Verken het mooie Marmaris

Wil je meer zien tijdens een vakantie in Gökova? Dan is een uitstapje naar Marmaris een aanrader. In deze toeristische badplaats op slechts 30 minuten rijden van je hotel in Gökova wacht volop vermaak. Bezoek bijvoorbeeld het kasteel van Marmaris. Dit oude kasteel is gebouwd op een heuvel en steekt daardoor parmantig uit boven de stad. Tegenwoordig is het kasteel een museum en kun je op de binnenplaats prachtige beelden bewonderen. Vanuit het kasteel van Marmaris heb je een adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee inclusief de haven van Marmaris. Wist je dat deze jachthaven de grootste en meest luxe van Turkije is? Aan de haven vind je vele restaurants en bars waar je met uitzicht op de luxe jachten in de haven kunt genieten van een Turkse raki tijdens een vakantie Gökova.