Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Seferihisar

Het geurige stadje Seferihisar is de perfecte plek voor een rustige en luxe zonvakantie in Turkije. De stad ligt nabij de moderne havenstad Izmir en dankt zijn gezicht aan de azuurblauwe baai. Om ook de heuvels met granaatappelbomen en mandarijnstruiken niet te vergeten. Tijdens een vakantie Seferihisar verblijf je in een All Inclusive resort met uitzicht op de Egeïsche Zee. Ontspan op het strand of maak het aquapark onveilig.

Vakantie Seferihisar

Ontspannen in geurig Seferihisar

In alle rust een luxe zonvakantie doorbrengen in Turkije? Kies dan voor een vakantie Seferihisar en het zal je aan niks ontbreken. Dit rustige stadje ligt in een heuvelachtig landschap vol geurige granaatappelbomen en mandarijnstruiken. Aan de andere kant ligt een halvemaanvormige baai met azuurblauwe water van de Egeïsche Zee. Het luxe All Inclusive resort van TUI ligt aan de baai waardoor je wakker wordt met een panoramisch uitzicht. Geniet op het strand van de zon, sjees van de glijbanen in het aquapark of ontspan in de spa. Tussendoor brengt de ober een glaasje raki en een bord met Turkse mezzes. Zo is een ontspannen vakantie bedoelt.

Een cultureel uitstapje naar Izmir

Voor een cultureel dagje uit is Izmir een perfecte bestemming. Deze moderne havenstad ligt op zo'n driekwartier rijden van het luxe hotel in Seferihisar. Izmir laat zich vooral kenmerken door de sfeervolle straatjes en gezellige terrassen in de wijk Alsancak. Maar het symbool van de stad is de klokkentoren van Izmir op het Konak plein. Deze Moorse toren zal het goed doen in het vakantiealbum. Tijdens een vakantie Seferihisar kun je ook de 'Ancient Agora' van Izmir bekijken Izmir. Van deze oude, Romeinse stad zijn nog een aantal pilaren, bogen en fonteinen over gebleven. Hier is het alsof je de Romeinse Tijd betreed.