Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Turunç

Kom tot rust met het zand tussen je tenen met het uitzicht over de Egeïsche zee. Tijdens je vakantie in Turunç heb je niets te klagen. Neem een duik in het frisse water van het zwembad bij het hotel van TUI, breng een bezoek aan de hamam en koop leuke souvenirs op de lokale markt. Na een heerlijke dag in de zon kun je op het terras in het centrum genieten van typisch Turkse Gözleme.

Vakantie Turunç

Turunç heeft van alles te bieden!

Laat de zon op je huid branden wanneer je geniet van het uitzicht over de Egeïsche zee tijdens je vakantie in de Turkse badplaats Turunç. De stad was vroeger bekend als klein vissersdorpje maar is inmiddels uitgegroeid tot een populaire vakantiebestemming. Liggend tussen de groene bergen van het Taurusgebergte aan de Lycische kust heeft deze stad alles te bieden wat je wenst tijdens je vakantie. Neem een duik in het heerlijk frisse water van het zwembad bij het hotel van TUI, bezoek de promenade met vele winkeltjes en breng eens een bezoek aan de lokale markt. Hier kun je ook een leuke souvenirs scoren voor de thuisblijvers!

Kom tot rust tijdens je vakantie in Turunç

Wat tijdens je vakantie in Turunç zeker niet mag ontbreken is een bezoek aan een traditionele Turkse hamam. Deze is te vinden in het hotel van TUI maar ook zeker op andere locaties in de stad zelf. Hier zul je tijdens een bezoek aan de hamam tot rust komen in een vochtige ruimte van marmer met een hete steen in het midden. Hierna volgt een lichaamsscrub en een oliemassage. Wanneer je helemaal tot rust gekomen bent kun je opzoek naar een heerlijk restaurantje gelegen in de stad. Hier kun je smullen van een typisch Turkse Gözleme. Dit is een soort hartige pannenkoek gevuld met verschillende producten zoals spinazie of feta.