Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Bradenton

Vakantie Bradenton

  1. Vakantie
  2. Verenigde Staten
  3. Florida
  4. Bradenton

In stijl genieten van een zonvakantie in de Amerikaanse ‘Sunshine State’ Florida? Kies dan voor een vakantie Bradenton en verblijf in een luxe villa met privézwembad. Het parelwitte Bradenton Beach en de Golf van Mexico liggen op een kwartier rijden. Verken met een kajak de mangroven van Robinson Preserve of bezoek de Malls aan Manatee Avenue. ’s Avonds ontspan je door de barbecue aan te steken en te smullen van burgers en steak.

Vakantie Bradenton
  • De 'Sunshine State' van de VS

Een luxe zonvakantie in Bradenton

Het beste van wat ‘Sunshine State’ Florida te bieden heeft ontdek je tijdens een vakantie Bradenton. Deze stad aan de Golf van Mexico heeft parelwitte stranden, typische ‘American Malls’ en ongerepte natuurgebieden. Ook luxe privé villa’s ontbreken niet. Bij TUI verblijf je tijdens de zonvakantie in Bradenton in zo’n villa met zwembad. Met de huurauto is het een kwartier rijden naar Bradenton Beach. Steek hier je voeten in het parelwitte zand, bewonder met een snorkel de koraalriffen van de Golf van Mexico of flaneer over de boulevard met zijn vele visrestaurants en diners. ’s Avonds is het op de boulevard van Bradenton gezellig druk en kun je smullen van de bekende burgers.

Bradenton: Mangroves, Malls en meer

In Florida kun je niet om de vele natuurgebieden heen. Zo zijn de Everglades dankzij de grote populatie alligators wereldberoemd. Tijdens een vakantie Bradenton kun je deze indrukwekkende dieren ook spotten in het Robinson Preserve. Een kajaktour door de mangrove is een onvergetelijke ervaring. Maar dankzij de vele houten bruggen en goed begaanbare paden kun je in dit park ook goed wandelen en fietsen. Zet in de middag koers naar het centrum van Bradenton waar aan Manatee Avenue allerlei boetiekjes en winkelcentra te vinden zijn. Tussen het shoppen door smul je van de Mexicaanse, Amerikaanse of Italiaanse keuken. Vergeet niet om boodschappen te doen voor de barbecue die je ’s avonds aansteekt bij de luxe villa van TUI.