Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Clearwater Beach

Vakantie Clearwater Beach

  1. Vakantie
  2. Verenigde Staten
  3. Florida
  4. Clearwater Beach

De combinatie van parelwitte zandstranden en unieke natuur maakt een vakantie in Clearwater Beach onvergetelijk. Deze badplaats ligt aan de westkust van Florida, direct aan de Golf van Mexico. Hier rust je uit op het strand van Sand Key, terwijl de kinderen spetteren in de ondiepe branding. Een unieke natuur zie je in Caladesi Island State Park. Huur hier een kajak en peddel door de mangrovebossen. Wie weet spot je nog wel een zeekoe...

Vakantie Clearwater Beach
  • De 'Sunshine State' van de VS

De witte zandstranden van Clearwater Beach

Een vakantie in Clearwater Beach staat 100% in het teken van zon, zee en strand. Deze badplaats ligt namelijk in Florida, 'the Sunshine State' van de Verenigde Staten. Clearwater Beach ligt op een langgerekt schiereiland voor de kust van Clearwater, in de Golf van Mexico. De witte zandstranden stralen je tegemoet wanneer je de Clearwater Memorial Causeway oversteekt. Met TUI verblijf je in een 4 sterren hotel op Sand Key, het zuidelijke schiereiland. Van hier loop je tussen de duinen zó naar het strand. Overigens is dit ook voor families een toplocatie. Het strand is namelijk rustig en de zee zo ondiep dat je de kinderen naar hartelust laat zwemmen.

Kajakken in Caladesi Island State Park

De unieke natuur van Florida is een must om te verkennen tijdens een vakantie in Clearwater Beach. Dit kun je natuurlijk te voet doen, maar sommige natuurgebieden zijn alleen per boot te bereiken. Een voorbeeld daarvan is Caladesi Island State Park. Dit gebied ligt aan de noordkant van Clearwater Beach. Een kajak huren? Dan kan bij het hotel of in het park zelf. Je vaart in het park dwars door een mangrovebos, waar je met enig geluk zeldzame vogels als zeearenden of roze lepelaars spot. En kies je voor de langere 'kayak trail' langs de zeegrassavanne? Wellicht is het dan echt je 'lucky day' en zie nog een zeekoe grazen.