Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Vakantie Miami Beach/Sunny Isles

In het luxe en moderne Sunny Isles is een zonvakantie indrukwekkend te noemen. Dat komt omdat dit schiereiland bij de stad Miami versierd wordt door hoge skyscrapers die fonkelen onder de zon. Het parelwitte strand, de wuivende palmbomen en de luxe jachten maken het decor compleet. Je komt tijdens een vakantie Miami Beach/Sunny Isles dan ook ogen tekort. Toe aan beweging? Het Oleta River State Park ligt nabij.

Vakantie Miami Beach/Sunny Isles
  • De 'Sunshine State' van de VS

Zonnen op modern Sunny Isles

Midden tussen de torenhoge skyscrapers en luxe jachten van Miami ligt Sunny Isles. Dit tropische stukje schiereiland wordt versierd door parelwitte stranden en schaduwrijke palmbomen. Vanwege de ligging in 'Sunshine State´ Florida is dit de ideale plek voor een zonvakantie. De zon schijnt hier het hele jaar door! Een vakantie Beach/Sunny Isles kun je het best omschrijven als luxe en modern. Dat komt omdat aan de rand van het strand futuristische torens staan. En dan hebben we de imposante jachten in de haven van Sunny Isles nog niet eens benoemd. Om ook het luxe hotel met zeezicht van TUI niet vergeten. Hier is het goed toeven bij het zwembad en op het balkon.

Vermaak in het bruisende Miami

Miami wordt gezien als een bruisende stad, waar van alles te beleven is. Vooral het Art Deco District is dankzij de pastelkleurige panden erg geliefd. Maar ook op de hippe boulevard Ocean's Drive is het goed toeven. Het is hier een komen en gaan van peperdure auto’s waar beroemdheden in rijden. Houd je ogen dus goed open terwijl je op een terras van een milkshake nipt. Natuurliefhebbers kunnen tijdens een vakantie Miami Beach/Sunny Isles de mangroven rondom de stad verkennen. Ga bijvoorbeeld kanoën in het Oleta River State Park dicht bij het hotel van TUI. Misschien spot je zelfs wel alligators.