Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Pompano Beach

Vakantie Pompano Beach

  1. Vakantie
  2. Verenigde Staten
  3. Florida
  4. Pompano Beach

Op vakantie in Pompano Beach is het ultiem relaxen op het witte zandstrand en tijdens een duikexcursie in de Atlantische Oceaan aanschouw je het mooie koraalrif. En met diverse golfbanen in de buurt kunnen golfliefhebbers hier ook hun hart ophalen. Benieuwd naar het 'Venetië van Amerika'? Vanuit het hotel van TUI rijd je in een half uur naar Fort Lauderdale, waar 500 kilometer aan riviertjes en kanalen op je wachten.

Vakantie Pompano Beach
  • De 'Sunshine State' van de VS

Het altijd stralende Pompano Beach

Aan de zonnige zuidoostkust van Florida, tussen Palm Beach en Miami, vind je het altijd stralende Pompano Beach. Deze kustplaats wordt ook wel het 'hart van de goudkust' genoemd en is dankzij het tropische klimaat het hele jaar door de perfecte bestemming voor een zonvakantie in Florida. Op het parelwitte zandstrand van Pompano Beach kun je urenlang zonnebaden, het surfavontuur in de Atlantische Oceaan opzoeken en duiken in het prachtige koraalrif. Golfliefhebber? In de omgeving van je hotel in Pompano Beach vind je diverse golfbanen. Na je hole-in-one een lekker wijntje op het terras in de zon. Dat klinkt goed, toch?

Varen in het Venetië van Amerika

Op vakantie in Pompano Beach mag je het zogeheten ‘Venetië van Amerika’ absoluut niet missen: Fort Lauderdale, gelegen op slechts een half uurtje rijden van het hotel in Pompano Beach. Deze plaats heeft zijn bijnaam te danken aan het uitgebreide kanalennetwerk. Maar liefst 500 kilometer aan riviertjes en kanalen ligt hier op je wachten. Aan de zogeheten Seabreeze Boulevard kun je meevaren met een riviercruise. Onderweg kijk je je ogen uit bij de beroemde Millionaire’s Row, met luxe villa’s en jachten van grote Amerikaanse artiesten. Wanneer je weer aan wal staat, slenter je over de Riverwalk langs de vele kanaaltjes richting Sunrise Boulevard, waar je kunt shoppen in een van de grootste ‘malls’ van Amerika: Sawgrass Mills.