NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Sarasota/Longboat Key

Voor de kust van de Amerikaanse stad Sarasota ligt het tropische eiland Longboat Key. Een plek waar het decor wordt bepaald door parelwitte stranden, luxe jachthavens en azuurblauw water van de Golf van Mexico. Massatoerisme bestaat niet, dus tijdens een vakantie Sarasota/Longboat Key kun je in alle rust zonnen op het privé strand van het hotel. Of huur een kano in de haven en maak een tocht langs de imposante villa’s.

Vakantie Sarasota/Longboat Key
  • De 'Sunshine State' van de VS

Een paradijselijke vakantie op Longboat Key

Parelwitte zandstranden, azuurblauw water van de Golf van Mexico en een eigen jachthaven vormen samen de ingrediënten van een vakantie Sarasota/Longboat Key. Dit paradijselijke eilandje ligt voor de kust van Sarasota in de Amerikaanse staat Florida. Aan zon zal hier geen gebrek zijn. Florida wordt niet voor niks aangeduid als ‘Sunshine State’. Zodra je het 4 sterren hotel van TUI verlaat sta je op het privéstrand aan de Golf van Mexico. Huur bij de eigen haven van het hotel ook eens een kano voor een tocht door de kanaaltjes van Longboat Key en bewonder de luxe villa’s. Of ga mee op sunset cruise door de Baai van Sarasota met uitzicht op de glinsterende skyscrapers.

Op ontdekking in Myakka River State Park

Naast de paradijselijke stranden staat Florida ook bekend om de indrukwekkende natuurgebieden. Ondergelopen moeraslanden waar alligators rondzwemen, sprookjesachtige bossen vol loofbomen en palmen en velden vol zonnebloemen; je bent de plaatjes vast wel eens tegengekomen. Tijdens een vakantie Sarasota/Longboat Key kun je op ontdekking door het Myakka River State Park. Dit natuurgebied staat niet alleen bekend om de grote populatie alligators, maar ook om het onvergetelijke canopy-parcours. Dit park is dan ook de ideale plek voor een actief dagje uit. Uitrusten doe je na afloop in het wellness complex van het hotel.