Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie St. Pete Beach/Treasure Island

Dat het Amerikaanse Treasure Island ook echt een schat van een eiland is bewijst St. Pete Beach. Op dit parelwitte zandstrand in ‘Sunshine State’ Florida is het overdag goed toeven onder de zon. Het helderblauwe water van de Golf van Mexico zorgt voor verkoeling. Zodra de avond valt kun je tijdens de vakantie St. Pete Beach/Treasure Island, John’s Pass Village bezoeken en flaneren over de houten ‘boardwalk’.

Vakantie St. Pete Beach/Treasure Island
  • De 'Sunshine State' van de VS

Zonnen op St. Pete Beach

In ‘Sunshine State’ Florida kunnen rustzoekers hun hart ophalen tijdens een vakantie St. Pete Beach/Treasure Island. St. Pete Beach is een strand op Treasure Island niet ver van de bruisende stad Tampa. Omdat het parelwitte strand langgerekt is hoef je niet hutjemutje te liggen en is er genoeg ruimte voor een potje beachvolleybal. Afkoelen doe je door het helderblauwe water van de Golf van Mexico in te plonsen. Al kun je natuurlijk ook de luxe jachthaven van St. Pete Beach opzoeken voor een boottocht. Onderweg is er genoeg tijd voor een duik. Waarbij je met geluk dolfijnen ziet zwemmen. Goed om te weten: Je verblijf met TUI in een appartement aan het strand.

Amerikaans vermaak in John’s Pass Village

Een van de leukste attracties op Treasure Island is John’s Pass Village. Dat komt vooral door de houten promenade en de gezellige winkels en kraampjes. Vooral tijdens zonsondergang kun je hier heerlijk flaneren over de ‘boardwalk’. Onderweg passeer je allerlei eettentjes waar donuts, milkshakes en hamburgers te krijgen zijn. Typisch Amerikaans dus. Met een beetje mazzel wordt er net een viswedstrijd of een zeevruchtenfestival georganiseerd en kun je jezelf onderdompelen in de Amerikaanse cultuur. Zijn de kinderen mee tijdens de vakantie St. Pete Beach/Treasure Island? Kies dan voor de boottocht op een echt piratenschip.