Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Egerkingen

Vakantie Egerkingen

  1. Vakantie
  2. Zwitserland
  3. Noord- en Centraal Zwitserland
  4. Egerkingen

Ontdek de groene weides, bontgekleurde bloemen en ruisende watervallen van natuurpark Thal en bewonder de toppen van de imposante Vogelsberg. In het bruisende Basel bezoek je een van de 40 musea en zet je je tanden in een traditionele Basler honingkoek van het ‘Läckerli Huus’. Ook de ruïnes van de Romeinse stad Augusta Raurica zijn zeker een bezoekje waard tijdens je vakantie Egerkingen.

Vakantie Egerkingen

Rust en natuur in Egerkingen

Ervaar een aantrekkelijke mix van Zwitserse rust en adembenemend mooie natuur tijdens een vakantie Egerkingen. Het luxe 4 sterren hotel van TUI bevindt zich vlakbij natuurpark Thal, een prachtig park waar je heerlijk kunt wandelen. Geniet van de bontgekleurde bloemen en de groene weides en bewonder de toppen van de Vogelsberg die in de verte boven de boomtoppen uittorent. Tussen het wandelen door sta je even stil om naar het ruisende geluid van de watervallen te luisteren. Wie geen last heeft van hoogtevrees kan in Reigoldswil de kabelbaan pakken voor een spectaculair uitzicht over het park en de Passenwang-heuvelrug, schitterend!

Museumhoppen in Basel

Voor een leuk cultureel uitstapje tijdens je vakantie Egerkingen breng je een bezoek aan de bruisende stad Basel op slechts 30 kilometer rijden van het hotel van TUI. Basel beschikt over een schitterende binnenstad met zowel historische gebouwen als moderne architectuur. Wandel langs het rijkelijk gedecoreerde stadhuis en stap binnen bij het ‘Läckerli Huus’ om een overheerlijke traditionele Basler honingkoek te proeven. Ook de grote verscheidenheid aan musea maakt deze stad een echte must see! Bezoek bijvoorbeeld het Kunstmuseum Basel of een van de 40 andere musea. Ook heel bijzonder zijn de ruïnes van de oude Romeinse nederzetting Augusta Raurica op ongeveer een half uurtje rijden van Egerkingen. De ruïnes en vondsten in het bijbehorende museum vormen een indrukwekkend schouwspel.