VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
België

Vakantiehuis België

  1. Vakantiehuis
  2. België

Met zijn groene bossen, heilzame bronnen in Spa en romantische dorpjes zijn de Ardennen de ideale plek voor weekendje weg dichtbij huis. Tijdens een verblijf in een vakantiehuis in België verblijft u in dit bosrijke gebied dat het domein is van de fietser. Maar vanuit uw typisch Ardeense hoeve in Samrée kunt u ook met de auto op pad, bijvoorbeeld naar het middeleeuwse stadje Durbuy voor een Marckoff biertje in een romantische setting.

Vakantiehuis België

Fietsvakantie in de Ardennen

Ons buurland België is klein maar fijn. Niet alleen kun je je hier in drie talen verstaanbaar maken, er zijn ook romantische steden en brede stranden aan de Noordzee te vinden evenals de ongerepte natuur van de Belgische Ardennen.

Als u bij TUI een vakantiehuis in België boekt, verblijft u in deze bosrijke wereld die het domein is van de fietser en wielrenner. Met zijn glooiende bospaden, kronkelende beekjes en open weiden rondom het dorp Samrée staat u een actieve vakantie te wachten. Wie liever gaat wandelen zonder de mountainbikers in de weg te lopen, kan ook op het landgoed, rondom uw Ardeense hoeve, 30 hectare bos verkennen.

Een biertje in middeleeuws Durbuy

Tijdens een autovakantie naar België kun je ook een van de charmante steden opzoeken. Gent en Brugge zijn al jaar en dag favoriet voor een stedentrip, maar vanuit uw vakantiehuis van TUI kunt u ook een bezoek brengen aan Durbuy.

Dit stadje in de Ardennen is relatief onbekend, maar zeker niet minder mooi. De smalle geplaveide straatjes in het oude centrum (Vieux Durbuy) zorgen voor een sfeervol plaatje dat afkomstig lijkt uit de Middeleeuwen. Met zijn vele terrasjes en restaurants is het hier goed toeven met een glas lokaal gebrouwen Marckoff bier terwijl u uitkijkt op de torens van het Château de Durbuy.

Kuuroord Spa

De Ardennen staan ook bekend om hun bronnen en in kuuroord Spa kunt u zich onderdompelen in het heilzame, thermale water in de Thermen van Spa. Uitkijkend over de stad en de groene heuvels van de Ardennen is het hier goed vertoeven in de vele baden en sauna's. Overigens kunt u het water ook proeven bij de Peter de Grote Bron in het centrum van Spa. Neem uw lege waterflesje maar mee en vul deze hier direct uit de bron.