NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantiehuis Salzburgerland

Trek er op uit naar het vakantiehuis van TUI in het Salzburgerland waar je tijdens de winter kunt genieten van 120 pistekilometers. Duik na een dag in de bergen de aprés ski in om te proosten met een heerlijke huisgemaakte schnaps. Wanneer je Salzburgerland in de zomer bezoekt kun je dit paradijs bewonderen tijdens een heerlijke bergwandeling of tijdens een fietstocht door de Enns-fietsroute in de bergen. Gedurende deze actieve bezigheid kun je een pauze inlassen om heerlijk af te koelen in een van de meertjes of rivieren.

Vakantiehuis Salzburgerland
Bekijk alle vakantiehuizen Salzburgerland (1)

Populaire bestemmingen

Sjezen over de sneeuw in het Salzburgerland

Overnacht in een prachtig Oostenrijks vakantiehuis in het Salzburgerland deze winter. Deze authentieke houten chalet ligt in het gezellige dorp Flachau. Iedereen zal zich perfect vermaken in dit bruisende familiedorp langs de rivier de ‘Enns’. Samen met Wagrain en St. Johann vormt Flachau ‘Snow Space Salzburg’ en is onderdeel van het welbekende Ski Amadé. Race naar beneden op de brede blauwe, rode of zwarte pistes en bewonder tijdens een korte stop het prachtige uitzicht over het berglandschap. Geniet van een heerlijke schnitzel in een van de skihutten na een intensieve ochtend op de latten en proost in de aprés ski met een huisgebrouwde schnaps. Vergeet trouwens niet om je sneeuwkettingen in de auto te gooien om, bij sneeuwval, ’s avonds het vakantiehuis van TUI weer te kunnen bereiken.

Groene valleien in Flachau

Waar je in de winter over het witte dek sjeest kun je in de zomer de prachtige natuur bewonderen tijdens een heerlijke bergwandeling. Bewandel de groene paden met uitzicht op de besneeuwde bergtoppen. Wandelen in Flachau is geschikt voor jong en oud. Loop het vakantiehuis van TUI in het Salzburgerland uit en je vindt hier 150 kilometer aan gemarkeerde wandelpaden rondom Flachau. Hier kun je een prachtige wandeling maken tussen bossen, weilanden en bergen. Wanneer je even een pauze houdt kun je een duik nemen in een bergmeertje of genieten van het prachtige uitzicht. Wil je liever iets meer van het gebied zien? Ga dan voor een fietstocht over de Enns-fietsroute door de bergen, langs idyllische dalen en authentieke dorpjes. Wanneer je na een intensieve dag geen zin hebt om achter het fornuis te staan kun je smullen van een heerlijke schnitzel in een van de gezellige restaurantjes in Flachau.

Bekijk alle vakantiehuizen Salzburgerland (1)