Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Wintersport Arrach

Langlaufen door sprookjesachtige bossen die bedekt zijn met een laagje sneeuw en skiën van de hoogste berg van het Beierse Woud. Daar draait het om tijdens een wintersport Arrach. Dit Duitse dorp ligt niet ver van de 1.456 meter hoge Große Arber en wordt omringd door besneeuwde dennenbossen. Pak de latten er bij en verken het romantische landschap vanuit het vakantiepark. Of maak een ritje in de 6 kilometer lange rodelbaan.

Wintersport Arrach

Het winterwonderland van Arrach

In het Duitse Arrach kun je een wintersport omschrijven als sfeervol. Het dorp ligt in het Beierse Woud en wordt omringd door besneeuwde dennenbossen die niet zouden misstaan in een sprookjesboek. De houten hutjes maken het romantische plaatje compleet. Vanwege de honderd kilometer aan loipes, die dwars door de bossen kronkelen, kun je tijdens een wintersport Arrach vooral goed langlaufen. Maar met 31 kilometer aan pistes is er ook genoeg te beleven voor de skiërs. En dan hebben we het funpark en de 6 kilometer lange rodelbaan nog niet eens benoemd. Ideaal voor de afwisseling.

Nachtskiën van de Große Arber

Bij TUI verblijf je tijdens de wintersport Arrach op een gezellig vakantiepark. De huisjes hebben veel privacy en bevinden zich tussen de dennenbomen. Begin de dag met vers afgebakken kaiserbroodjes voordat de sprookjesachtige witte wereld op je wacht. Wist je trouwens dat de hoogste berg van het Beierse Woud vlakbij ligt? De 1.456 meter hoge Große Arber heeft 11,5 kilometer aan afdalingen die ’s avonds verlicht worden. Hier kun je dan ook prima ‘in het donker’ skiën. De berg ligt op zo’n driekwartier rijden van Arrach. Na de actieve dag kun je op het vakantiepark van TUI het restaurant opzoeken en weer op krachten komen met een echte Duitse schnitzel.