Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Wintersport Bad Birnbach

Ski of snowboard erop los tijdens een wintersport Bad Birnbach. De Grote Arber is de plek om deze sporten uit te oefenen. Naast deze enorme berg is er ook de prachtige natuur van het Beierse Woud die u tijdens een afdaling kunt bewonderen. Na een lange en sportieve dag zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om te ontspannen, in uw rustig gelegen hotel van TUI of daarbuiten. Bad Birnbach staat tenslotte bekend als kuurdorp.

Wintersport Bad Birnbach

De Grote Arber

Bad Birnbach is een van de pittoreske dorpjes midden in het Beierse Woud gelegen. In dit woud is de Grote Arber te vinden: een berg van 1.456 meter die ook wel de ‘Mont Blanc van het Beierse Woud’ wordt genoemd. Om het skiën of snowboarden volledig onder de knie te krijgen, zijn er voldoende cursussen, ook voor de kleintjes. Sta tijdens het sporten even stil om al het natuurschoon op te nemen. De bergdennen zorgen in de winter voor een prachtig plaatje.

Helend water

Tijdens uw wintersport in Bad Birnbach zijn er voldoende mogelijkheden om goed op te warmen. Deze plaats staat namelijk bekend als kuurdorp dankzij het thermale water dat naar boven borrelt. Breng een bezoek aan het enorme wellnesscentrum Rottal Therme dat praktisch naast het hotel van TUI ligt. In dit kuuroord van 2.200 vierkante meter staat gezondheid hoog in het vaandel. Zo worden er fitness trainingen in thermaal water gegeven en het helende effect van dit water is bewezen. Ook kunt u gewoon voor een full body massage kiezen. Kom volledig tot rust na een sportieve dag. Skiën is tenslotte al beweging genoeg.