Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Wintersport Breitnau

Een wintersport in Breitnau is een veelzijdige wintersportvakantie waarbij je je niet enkel hoeft te beperken tot skiën of snowboarden. Dit dorpje ligt in het Zwarte Woud, in het zuiden van Duitsland. Het skigebied Feldberg biedt ruim 50 kilometer aan pistes, met mooie afdelingen voor beginnende wintersporters en gezinnen. Met de inbegrepen Hochschwarzwald Card kun je verder gratis allerlei attracties in de regio bezoeken.

Wintersport voor de hele familie bij Breitnau

Aan de voet van de 1493 meter hoge berg Feldberg ligt het dorp Breitnau. Deze plaats in het zuiden van Duitsland, in het zuidelijke gedeelte van het Zwarte Woud, ligt bij een skigebied met ruim 50 kilometer aan pistes. Tijdens de wintersport in Breitnau overnacht je in het hotel van TUI, dat op circa 20 kilometer van het skigebied Feldberg ligt. Dit skigebied met glooiende afdalingen is bij uitstek geschikt voor beginnende skiërs of snowboarders en gezinnen met kinderen.

Gratis attracties bezoeken met de Hochschwarzwald Card

Wie tijdens de wintersport in Breitnau ook eens wat anders dan skiën of snowboarden wil kan een van de ruim 70 attracties en bezienswaardigheden in de regio bezoeken. De Hochschwarzwald Card die bij de wintersportvakantie is inbegrepen geeft je gratis toegang tot onder meer een snow tubing park, diverse musea en het zwemparadijs in Titisee, 8 kilometer van het hotel van TUI. Daarnaast is het 20 kilometer verderop gelegen Freiburg een uitstapje waard, met leuke winkels, restaurants en de indrukwekkende Münster kathedraal met zijn 116 meter hoge toren.

Bekijk alle Wintersport vakanties Breitnau (1)