NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Wintersport Drees

Zet dit weekend koers naar de Duitse Eifel en geniet tijdens een wintersport Drees van het romantische landschap. Besneeuwde bossen, glooiende heuvels en sfeervolle vakwerkdorpjes vormen het decor. Wie wil skiën kan terecht op de blauwe pistes van skigebied Mauseberg op een half uur rijden van Drees. Schaatsen doe je op de bevroren Laacher See en in het luxe vakantiepark van TUI warm je op voor de open haard.

Wintersport Drees

Sneeuwpret dicht bij huis

Geloof het of niet, maar Duitse skigebieden zijn populairder dan ooit. En dat heeft niet alleen te maken met het romantische landschap van besneeuwde bossen en knusse vakwerkdorpjes. Ook de ligging nabij Nederland speelt mee. Zo ben je tijdens een wintersport Drees al na zo´n 3 uur rijden bij het vakantiepark van TUI. Drees ligt in de Eifel en is de ideale plek voor een rustige wintersport. Dat komt omdat je er geen pistes vindt. Wel kun je er romantische boswandelingen maken en al langlaufend de besneeuwde heuvels verkennen. Ideaal voor een weekendje weg.

Het pittoreske decor van de Laacher See

Wie tijdens de wintersport Drees toch wil skiën kan terecht in het skigebied Mauseberg op een half uur rijden van het 4 sterren vakantiepark van TUI. Veel keus heb je niet, want de enige piste is een blauwe van 1.000 meter. Perfect voor beginners. Meer winterpret tref je aan bij de Laacher See die in de wintermaanden bevroren is. Kinderen die rondom het meer sleetje rijden, locals die rondjes schaatsen en stelletjes die romantische wandelingen maken in de besneeuwde bossen; pittoresk kun je de Laacher See wel noemen. Opwarmen kan daarna voor de open haard in de stijlvolle bungalow.