Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Wintersport Reit im Winkl

Een wintersport naar Reit im Winkl brengt je naar het hart van de Chiemgauer Alpen, een van de meest sneeuwzekere gebieden van Zuidoost-Duitsland. Vanuit het 'gemütliche' dorp verken je het skigebied Winklmoosalm-Steinplatte. Hier ontdek je 42 kilometer skiplezier. Naast families zijn ook langlaufers van harte welkom. Rondom Reit im Winkl ligt maar liefst 67 kilometer aan loipe. Zo veroveren de Beierse Alpen zeker een plekje in je hart.

Wintersport Reit im Winkl

Reit im Winkl: 'gemütlichkeit' op de piste

Tijdens een wintersport in Reit im Winkl ervaar je het beste van Duitse én Oostenrijkse skigebieden. Het dorpje Reit im Winkl ligt namelijk in het zuidoosten van Duitsland, bijna op de grens met Oostenrijk. De Chiemgauer Alpen omringen het sfeervolle dorp. Je verblijft in een ruim appartement van TUI, midden in het centrum. Van hier wandel je zó naar de leukste Beierse restaurantjes en winkeltjes. Om te skiën, pak je de gratis skibus naar skigebied Winklmoosalm-Steinplatte. Zo'n 42 kilometer aan piste slingert er over de bergflanken. Ruwweg de ene helft ervan is blauw en de andere is rood. Hier ontdekt elke wintersporter dus zeker een passende uitdaging.

Het langlaufparadijs van Reit im Winkl

Een wintersport in Reit im Winkl biedt volop alternatieven voor skiën en snowboarden. Het dorp is namelijk een eldorado voor langlaufliefhebbers. In het dal rondom het dorp vind je namelijk 67 kilometer langlaufloipe. Stuk voor stuk voeren de routes je door een betoverend sneeuwlandschap. Ook tijdens een wandeling veroveren de Beierse Alpen een plekje in je hart. Besneeuwde velden en bossen met af en toe een oude boerderij: dit is een landschap om verliefd op te worden. Een extra voordeel van Reit im Winkl is zijn ligging vlakbij Oostenrijk. Zo kun je zelfs een dagje over de grens gaan skiën in Sankt Johann in Tirol.