Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Wintersport Todtmoos

De romantische bossen en glooiende heuvels van het Zwarte Woud liggen aan je voeten tijdens een wintersport Todtmoos. Dit gemoedelijke dorpje ligt in het zuiden van Duitsland bij de 1.263 meter hoge Hochkopf. Met sneeuwschoenen kun je de top beklimmen en uitkijken over de besneeuwde bossen. Al moet je de latten ook zeker niet vergeten om te langlaufen en skiën op de 4 kilometer aan makkelijke pistes.

Wintersport Todtmoos

Todtmoos: wintersport in het Zwarte Woud

Romantisch besneeuwde bossen en witte 'bergen' trekken je voorbij tijdens een wintersport Todtmoos. Dit gemoedelijke dorpje ligt in het zuiden van Duitsland en wordt omringd door de dichte bossen van het Zwarte Woud. Trek de bergschoenen maar aan voor een pittige wandeling naar de top van de 1.263 meter hoge Hochkopf. Eenmaal boven wordt je beloond met een uitgestrekt uitzicht over de naaldbossen en glooiende heuvels. Vergeet zeker ook de latten niet mee te nemen naar Todtmoos. Je kunt er uren langlaufen door de besneeuwde bossen. Bijkomen doe je vervolgens in het hotel of appartement van TUI.

Skiën tijdens een wintersport Todtmoos

Wist je dat er rondom Todtmoos 4 kilometer aan makkelijke pistes te vinden zijn? Een wintersport Todtmoos is dan ook echt iets voor de beginnende skiër. Gevorderden kunnen koers zetten naar het nabijgelegen skigebied Schwarzwald en hier de 44,5 kilometer aan uitdagende pistes ontdekken. In skigebied Schwarzwald vind je vooral rode pistes. En aan het eind van de dag staat in het hotel van TUI de schnitzel al voor je klaar en kun je weer helemaal op krachten komen voor de volgende dag. Verblijf je in het appartement? Ontspan dan in het zwembad of warm op met een zelfgemaakte kaasfondue.