NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Wintersport Triberg

Een romantische wintersport dicht bij huis beleef je in Triberg. Dit Duitse dorpje ligt in het sprookjesachtige Zwarte Woud met zijn besneeuwde naaldbossen. Tijdens een wintersport Triberg zijn de mogelijkheden tot het maken van winterse wandelingen en langlauftochten eindeloos. Wandel zeker eens naar de 163 meter hoge Triberger watervallen die in de winter deels bevroren zijn. De ijspegels zijn prachtig.

Wintersport Triberg

Op ontdekking in het besneeuwde Zwarte Woud

Eén kilometer aan blauwe piste klinkt misschien niet heel gevarieerd, maar tijdens een wintersport Triberg zijn de langlaufmogelijkheden eindeloos. Triberg ligt in het Zuid-Duitse Zwarte Woud en is vooral bekend om zijn 163 meter hoge Triberger watervallen. Tel daar de besneeuwde naaldbossen bij op en je hebt het romantische decor van Triberg te pakken. Vanuit het hotel van TUI kun je winterse wandelingen maken of de bossen verkennen met een stel latten. Voor liefhebbers van een romantische wintersport dicht bij huis is Triberg een ideale bestemming.

De (bevroren) watervallen van Triberg

Wandel tijdens de wintersport Triberg zeker naar de gelijknamige watervallen. De omliggende heuvels en bossen worden bedekt met een laagje sneeuw, maar een deel van de waterval klettert zelfs in de koudste maanden van het jaar nog naar beneden. Een deel is ook bevroren en dankzij de hangende ijspegels ontstaat een fotogeniek plaatje. Opwarmen kan daarna in het kindvriendelijke hotel van TUI. Het diner staat ’s avonds voor je klaar en na het smullen van een Duitse schnitzel sluit je natuurlijk af met een stuk Schwarzwälder Kirsch Torte. Dat wordt smullen!