Unterreichenbach

Wintersport Unterreichenbach

  1. Wintersport
  2. Duitsland
  3. Baden-Württemberg
  4. Zwarte Woud
  5. Unterreichenbach

Zet de sneeuwschoenen maar klaar, want tijdens een wintersport Unterreichenbach verblijft u in de bossen van het Zwarte Woud. In de wintermaanden ligt in dit zuidwestelijk deel van Duitsland een laag sneeuw dat zeer geschikt is voor een langlauftocht of wandeling door de sprookjesachtige witte wereld. Maar u kunt de ski's ook meenemen en afreizen naar de blauwe piste van het skigebied Schömberg/Eulenloch.

Wintersport Unterreichenbach

Sneeuwwandelingen in het Zwarte Woud

Wie graag de rust opzoekt tijdens een wintersport zit goed in het Zwarte Woud in Duitsland. Bij TUI kun je een wintersport naar Unterreichenbach boeken waar het 4 sterren hotel zich direct in de sprookjesachtige witte wereld van deze bossen bevindt.

Vanwege de uitgestrektheid van dit gebied kun je hier goed langlaufen en sneeuwwandelingen maken. Maar beginnende skiërs kunnen ook terecht in Unterreichenbach, want het skigebied Schömberg/Eulenloch ligt op circa 10 minuten rijden van het hotel van TUI. Hier is een blauwe piste te vinden die zeer geschikt is voor een wintersport met kinderen.

Een vakwerk kerk in Duitsland

Het dorp Unterreichenbach laat zich vooral kenmerken door houten chalets die veelal een eigen waterrad hebben. In de wintermaanden zullen deze raden niet draaien, maar een kijkje zijn ze zeker waard. Ook de Jakobus kerk is een bezichtiging waard. Deze 15e eeuwse kerk in gotische stijl heeft een mooi Duits vakwerkpatroon die doet denken aan de beroemde vakwerkhuizen die vaak op ansichtkaarten staan afgebeeld. Wie de kou even beu is, kan ook het hotel induiken en ontspannen in de wellness.