TUI Omruilgarantie: Tot de dag voor vertrek je vakantie gratis omruilen
Waldmünchen

Wintersport Waldmünchen

  1. Wintersport
  2. Duitsland
  3. Beieren
  4. Beierse Woud
  5. Waldmünchen

In de voetsporen treden van wereldskiërs, prachtige winterwandelingen maken door het Beierse Woud en All Inclusive genieten in een luxe hotel? Ga met TUI op wintersport naar Waldmünchen en beleef een ontspannende vakantie in Duitsland! Verblijf in een hotel op basis van All Inclusive. Dankzij de ligging vlakbij Tsjechië kun je ook dit mooie land bezoeken voor nóg meer sneeuwpret!

Wintersport Waldmünchen

Skivakantie Waldmünchen in het Beierse Woud

Middenin de natuur van het Beierse Woud, vlakbij de grens met Tsjechië, ligt het Duitse dorpje Waldmünchen. Dit authentieke dorp is prachtig gelegen tussen de bergen waar in de winter flink wat sneeuw ligt. Tijdens een wintersport naar Waldmünchen verblijf je in een winters sprookje! Op slechts 8 kilometer van het luxe hotel ligt het skigebied Voithenberg Gibacht. Hier maak je geen kilometerslange afdalingen, maar het skigebied is ideaal tijdens een familievakantie met de kinderen. Zij leren hier de eerste kneepjes van het skiën. Op zoek naar meer uitdaging? Ga dan een dagje skiën in het gebied Grosser Arber op een uurtje rijden van het hotel in Waldmünchen. De berg is 1.455 hoog en er zijn leuke pistes voor beginners maar zeker ook voor de meer geoefende skiër. Wist je dat op de Grosser Arber ook wedstrijden voor de FIS World Cup worden gehouden? Bind de lange latten onder en waan je een échte pro.

Winterse wandelingen in Duitsland én Tsjechië

Een wintersport naar Waldmünchen staat vooral in het teken van het ultieme relaxen. Je verblijft in het hotel namelijk All Inclusive. De hele dag door worden de lekkerste Duitse hapjes geserveerd: van flammküchen tot sappige schnitzels en kartoffelsalat. Ben je voldoende uitgerust? Trek dan de wandelschoenen aan voor een actieve wandeling door het prachtige winterse landschap van het Beierse Woud. Vanaf het hotel in Waldmünchen maak je de mooiste tochten over de Nurtschweg en langs klaterende watervallen. Tijdens een wintersport in het Beierse Woud mag een bezoek aan Tsjechië zeker niet ontbreken. Na een uur rijden sta je al in de stad Pilsen. De naam zegt het al: dit is de stad waar in 1842 de eerste pils werd gebrouwen. Het centrum van Pilsen kenmerkt zich door prachtige historische bezienswaardigheden als het Namesti Republiky plein en de St. Bartholomeus Kathedraal. Tip: klim naar boven en geniet van het schitterende uitzicht vanaf de kerktoren. Weer terug in het hotel kan het ultieme relaxen weer beginnen. Nog een laatste duik in het zwembad en het is alweer tijd voor het diner. Laat je wel een plekje over voor een lekker stuk Schwarzwalder Kirsch-taart?