Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Wintersport Ivalo

Tijdens een wintersport in Ivalo, een plaatsje zo’n 300 kilometer boven de poolcirkel in Lapland, staat er meer op het programma dan alleen skieën. Boek bijvoorbeeld een excursie bij het hotel van TUI en ontdek het besneeuwde Lapse landschap tijdens een sneeuwscootersafari. Of trek je sneeuwschoenen aan en ga op zoek naar het Noorderlicht tijdens een wandelexcursie onder de sterrenhemel.

Ontdek het Noorderlicht in Lapland

Een wintersport in Ivalo is alles behalve ‘standaard’. Een vakantie in dit sprookjesachtige Finse plaatsje in Lapland is voorbehouden aan echte avonturiers die niet terugdeinzen voor een sportieve uitdaging. Tijdens een 8-daagse rondreis in Finland boek je bij het hotel van TUI namelijk de meest bijzondere excursies. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sneeuwscootersafari? Ongelofelijk mooi! Geen betere manier om het betoverende Lapse landschap te verkennen. De uitgestrekte witte vlaktes en torenhoge naaldbomen zullen zeker indruk maken. Ook bijzonder, en alleen te bewonderen tijdens een vakantie in Lapland: het Noorderlicht, een prachtig spektakel. De manier waarop het gekleurde licht door de hemel lijkt te dansen is met geen pen te beschrijven.

Wintersportvakantie in Ivalo

Natuurlijk hoort skieën ook bij een wintersportvakantie. Het skigebied Saariselka bevindt zich op ongeveer 30 minuten rijden van het hotel van TUI in Ivalo. En met 15 pistes hebben zowel beginners als gevorderden hier genoeg keus. En na de nodige inspanningen op de pistes, waarbij je natuurlijk ook even een momentje neemt om de sprookjesachtige omgeving in je op te nemen, warm je weer lekker op met een beker warme chocolademelk in het hotel.

Bekijk alle Wintersport vakanties Ivalo (1)