Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Wintersport Montchavin

Inclusief 6-daagse skipas

Ben je een echte kilometervreter? Of ski je samen met de kinderen? In beide gevallen is een wintersport in Montchavin geknipt voor je. Dit skidorp vol bergchalets ligt in de Franse Alpen, op een uur van de Italiaanse grens. Families blijven dicht bij Montchavin op de Roche de Mio. En wie kilometers wil maken, voelt zich zeker thuis op de 425 kilometer piste van Paradiski. Extra fijn: deze vakantie is inclusief 6-daagse skipas.

Wintersport Montchavin

225 pistekilometers in knus Montchavin

Franse sfeer én honderden pistekilometers. Dat staat je te wachten tijdens een wintersport in Montchavin. Dit skidorp vol houten bergchalets ligt in de Savoie-streek in de Franse Alpen. Het natuurgebied van Vanoise omringt het dorp. Skiën en snowboarden in een schitterend decor gaat in Montchavin dus zeker lukken. Tel daarbij op dat de skipas voor skigebied Domaine La Plagne is inbegrepen, dan kan deze wintersportvakantie echt niet meer stuk.

Montchavin, sfeervolle uitvalsbasis

Het sfeervolle Montchavin is hét startpunt van elke wintersport. Je wordt wakker in het fijne appartement van TUI, op 500 meter van het centrum. Van hier wandel je in een kwartier naar het knusse dorpshart en de skilift. Deze brengt je binnen een mum van tijd naar de Belle Plagne en de 2.700 meter hoge Roche de Mio. Tientallen blauwe en rode afdalingen slingeren over de bergflanken. Skigebied Domaine La Plagne is goed voor 225 kilometer skiplezier. Daar wordt toch elke wintersporter enthousiast van?

Paradiski: voor kilometervreters

Echte kilometervreters boeken ook een wintersport naar Montchavin. Naast de inbegrepen skipas voor Domaine La Plagne kun je bij TUI namelijk eenvoudig een skipas voor het skigebied Paradiski bijboeken. Daarmee heb je toegang tot maar liefst 425 kilometer skipiste. Skiën en snowboarden kan dan in Domaine La Plagne, Domaine Les Arcs én Peisey Vallandry. Dat laatste gebied bereik je met de gondel van Vanoise Express, een reis die op zichzelf al een avontuur is.