TUI Omruilgarantie: Tot de dag voor vertrek je vakantie gratis omruilen
Termignon-la-Vanoise

Wintersport Termignon-la-Vanoise

Inclusief 6-daagse skipas
  1. Wintersport
  2. Frankrijk
  3. Franse Alpen
  4. Savoie
  5. Termignon-la-Vanoise

Wie naast skiën ook wil wandelen in de Franse Savoie, kan zijn wintersport in Termignon-la-Vanoise boeken, de ‘toegangspoort naar het Parc National de la Vanoise. Snelheidsduivels zijn op de 125 kilometer aan pistes van het skigebied Val Cenis weer aan het juiste adres. Ontdek wie het snelst is op de boardercross of volbreng de adembenemende skiroute vanaf l’Ouillon de la Tomba naar het dorpje Lansevillard.

Wintersport Termignon-la-Vanoise

Bewonder de Alpine steenbok in Parc National de la Vanoise

Midden in het winterwonderland van de Franse Savoie vindt u het gemoedelijke dorpje Termignon-la-Vanoise, dat ook wel 'de toegangspoort van Parc National de la Vanoise' wordt genoemd. Ontdek dit natuurpark en maak de adembenemende 25 kilometer lange winterwandeling van Termignon-la-Vanoise naar Pralognan. Onderweg geniet u van het onvergetelijke panorama op de Franse Alpen en voor u het weet staat u oog in oog met het dier waar het park zo bekend om is geworden, de Alpine steenbok. Terug in het sfeervolle centrum van Termignon-la-Vanoise kunt u tussen de besneeuwde boerderijtjes naar koffiebar ‘L’Estanco’ lopen voor een welverdiende Franse koffie.

Ontdek het hoogste punt van skigebied Val Cenis

Vlak voor de voordeur van uw appartement van TUI brengt de ‘TSD 4 Girarde’ skilift u naar het begin van 125 kilometer aan pistes van skigebied Val Cenis. Verfijn uw techniek op 64 kilometer aan groene en blauwe pistes, waaronder de langste groene piste van Europa, 'L'escargot' genoemd (de slak). Of meet uw niveau op meer dan 60 kilometer aan rode en zwarte pistes.

Onderweg kunt u ook een kijkje nemen in de twee snowparks die dit gebied rijk is en daar de hoogste sprongen maken in de halfpipe, of scheer van de razendsnelle boardercross naar beneden. Een aanrader tijdens uw wintersport in Termignon-la-Vanoise is de schitterende skiroute vanaf l’Ouillon de la Tomba, de top van het gebied op 2.665 meter, naar het dorpje Lansevillard.