Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Wintersport Moena

Inclusief 6-daagse skipas

Een romantische wintersport met lekker eten; Moena is ‘the place to be’. Het Italiaanse stadje ligt tussen de grillige bergtoppen van de Dolomieten in en is besneeuwd en verlicht enorm sfeervol. Mede dankzij de stromende Torrente Avisio beek. Tijdens de wintersport Moena kun je skiën van de 84 kilometer aan pistes in skigebied Passo San Pellegrino – Falcade waar in de restaurant heerlijk eten wordt geserveerd.

Wintersport Moena

Skiën in de Dolomieten

Voor steile pistes, lekker eten en romantiek in de sneeuw ben je in Moena aan het juiste adres. Het Italiaanse dorpje ligt verscholen tussen de grillige bergtoppen van de Dolomieten wat de uitzichten adembenemend maakt. Tijdens een wintersport Moena ligt skigebied Passo San Pellegrino – Falcade aan je voeten. Doordat het merendeel van de 84 kilometer aan pistes rood van kleur is kunnen gevorderde skiërs hun hart ophalen. Goed om te weten: je bereikt de pistes alleen per skilift en die lift ligt wel wat buiten Moena. Een auto is geen overbodige luxe.

Romantiek in sfeervol Moena

Italië en lekker eten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En tijdens een wintersport Moena kun je van verse pasta’s en ovengebakken pizza’s smullen op de pistes. Perfect, want voor zo’n dag skiën heb je heel wat energie nodig. Bij terugkomst in het dorpje is het tijd voor een romantische stadswandeling langs de Torrente Avisio beek. Deels bevroren, deels stromend met een laag sneeuw eromheen en verlichtte huizen; sfeervol kun je Moena wel noemen.