COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Skigebied Hemsedal

Wintersport Skigebied Hemsedal

  1. Wintersport
  2. Noorwegen
  3. Skigebied Hemsedal

Skiën op 41 kilometer piste, een romantische tocht met een arrenslee en misschien zelfs een dagje ijsvissen? Tijdens een wintersport in skigebied Hemsedal in Noorwegen beleef je meer dan alleen skiplezier! Doe ook eens mee aan een fakkeltocht of bewonder de piste vanuit de lucht tijdens het paragliden. Kortom, er is van alles te beleven tijdens je skivakantie in Noorwegen!

Sneeuwzeker skiën in Hemsedal

Het populaire skigebied Hemsedal is gelegen in een berggebied in Noordwegen, dat ook wel de Scandinavische Alpen wordt genoemd. Het gezellige bergdorp Hemsedal op 625 meter hoogte vormt het hart van dit skigebied. Met de houten chalets en kronkelende straatjes heeft het dorp een romantische uitstraling. Je verblijft met TUI in een zeer ruim appartement en vanuit hier brengt de skibus je in een paar minuten naar de piste. Ga je voor een blauwe dalafdaling of zoek je een uitdagende zwarte buckelpiste op? De pistes hebben veel verschillende niveaus, ideaal voor zowel beginners als geoefende skiërs. Wist je dat je tijdens een wintersport in skigebied Hemsedal ook verzekerd bent van sneeuw? Je kunt hier tot circa de maand mei skiën en sneeuwballen gooien!

Skigebied Hemsedal voor het hele gezin

Wil je graag op skivakantie naar Noorwegen met het hele gezin? Een wintersport naar het skigebied Hemsedal is een ideale bestemming voor een familievakantie met kinderen. Speciaal voor hen zijn er kinderliften en 7 pistes. Dat wordt heerlijk slalommen tussen de dierenfiguren en sleeën in het trollenpark! En wil je samen met je geliefde een romantische afdaling maken? Dan is er zelfs een kinderopvang! Aan het einde van de dag haal je de kinderen op bij hun skiklas en laat je je afzetten bij het appartement door de skibus. Of laat je met de arrenslee vervoeren door het centrum van Hemsedal en de omliggende bossen. Wat een romantiek!

Langlaufparadijs in Noorwegen

Ook langlaufers kunnen tijdens een wintersport in het skigebied Hemsedal hun hart ophalen. Met liefst 130 kilometer geprepareerde loipes en 80 kilometer bergroutes ontdek je alle mooie plekjes van een van de grootste wintersportgebieden in Scandinavië. Wat een prachtige uitzichten op de hoge bergtoppen en het smalle dal.

Heb je een dag geen zin om de lange latten onder te binden? Het skigebied Hemsedal biedt allerlei leuke winterse activiteiten. Ga een dagje ijsvissen of bewonder het landschap vanuit de lucht tijdens het paragliden: niet voor watjes! Na een dag vol spanning en avontuur kom je heerlijk bij in de sauna van je appartement in Hemsedal. En wat zal het diner met rendiervlees of de lokale vleeskoekjes lekker smaken.

Bekijk alle Wintersport vakanties Skigebied Hemsedal (1)