TUI Omruilgarantie: Tot de dag voor vertrek je vakantie gratis omruilen
Bad Goisern

Wintersport Bad Goisern

Inclusief 6-daagse skipas
  1. Wintersport
  2. Oostenrijk
  3. Salzburgerland
  4. Salzkammergut
  5. Bad Goisern

Ben je een skiliefhebber, maar schaats je daarnaast ook graag? Dan is een wintersport Bad Goisern ideaal. Het dorp ligt in het hart van het Oostenrijkse merengebied Salzkammergut, waar je uitstekend kunt schaatsen op de Hallstätter See. Wie wil skiën stapt voor het hotel van TUI de skibus in om van de pistes van Skiregio Dachstein-West af te dalen.

Wintersport Bad Goisern

Wintersport Bad Goisern inclusief skipas

Op wintersport naar Bad Goisern inclusief 6-daagse skipas? Boek dan nu bij TUI voordelig een hotel gelegen op 500 meter hoogte. Het skigebied Skiregion Dachstein-West is vanuit hier met een gratis skibus te bereiken. Je vindt hier ruim 161 kilometer aan pistes, met 24 kilometer aan blauwe pistes, 122 kilometer aan rode pistes en 17 kilometer aan zwarte pistes. Zowel ervaren skiërs als families met kinderen zullen zich hier dus thuis voelen. Of ski de 44 kilometer lange 'Panaronda'. Passeer dichte bossen en gezellige skihutten die uitnodigen om te pauzeren. Geniet onder genot van schnaps van het uitzicht op de bergen van Salzkammergut. Eenmaal terug in het hotel van TUI kun je genieten van een warme maaltijd.

Schaatsen op de Hallstätter See

Naast skiën in Bad Goisern kun je in dit dorp ook uitstekend schaatsen. Het dorp ligt in het hart van de regio Salzkammergut dat bekend staat om zijn vele meren. Vanuit het hotel van TUI ben je zo bij de Hallstätter See, een fjordachtig glaciaal meer op 511 meter hoogte. Bewonder hier de locals die hun pirouettes oefenen of waag zelf een poging. Rondom het meer vind je overigens prachtige naaldbossen die dankzij de sneeuw een romantisch tintje krijgen. 's Avonds is er niets lekkerder om op te warmen in de sauna van het hotel in Bad Goisern!