Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Wintersport Leogang

Inclusief 6-daagse skipas

Ervaar het pure skigenot tijdens een wintersport in Leogang inclusief skipas en maak prachtige afdalingen in het skigebied het Skicircus, met maar liefst 270 kilometer aan pistes gelegen in het Salzburgerland. De frisse Alpenlucht die je neusgaten binnendringt, de afdruk van je skibril die langzaam zichtbaar wordt op je gezicht, het hoort er allemaal bij. Welkom in Leogang!

Wintersport Leogang

Onderscheidend wintersportdorp

Tijdens een wintersport naar Leogang wordt het al snel duidelijk dat dit Oostenrijkse dorp in de deelstaat Salzburgerland zich onderscheidt van de bekende buurdorpen Saalbach en Hinterglemm. Geen grote après-ski hutten, maar kleine bars en een gevarieerd aanbod aan hotels sieren het pittoreske centrum.

Het 4 sterren hotel van TUI ligt net buiten het centrum, tussen twee skiliften in: de Leoganger Bergbahnen en de Steinbergbahn Leogang. Beide skiliften leiden naar de top van de 1914 meter hoge Kleine en Grote Asitz, die onderdeel vormen van het skigebied skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn met maar liefst 270 kilometer aan pistes. Met 140 kilometer aan blauwe-, 110 kilometer aan rode- en 20 kilometer aan zwarte pistes kunnen zowel beginnende- als gevorderde wintersporters hun kunsten tonen in dit skigebied. En sneeuwzeker skiën kan dankzij het moderne kunstsneeuwsysteem het hele seizoen lang. Een ander groot pluspunt van een wintersport Leogang is dat je boekt bij TUI inclusief 6-daagse skipas.

Winterplezier voor het hele gezin

Winterplezier voor het hele gezin? Onderdeel van het skigebied skicircus is Leo's Kinderland, waar je tijdens een familievakantie de kinderen met een gerust hart achter kunt laten. Onder begeleiding van een skileraar leren de kleintjes met helm skiën, waardoor veiligheid en kindvriendelijkheid voorop staan tijdens een wintersport in Leogang. Ondertussen kunnen de volwassenen snowboarden in het Nitro Snowpark. Verschillende obstakels als boxen, kickers en rails maken dit funpark extra leuk!