Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Wintersport Sautens

Inclusief 6-daagse skipas

Tijdens een wintersport Sautens kun je in alle rust genieten van het indrukwekkende landschap van het Ötztal. Sautens ligt aan de rand van dit Oostenrijkse skigebied waar de Big 3 (Gaislachkogel, Tiefenbachkogl en Schwarze Schneid) zorgt voor een indrukwekkend uitzicht. Volg een van de loipes aan de voet van deze bergen of maak de afwisselende pistes onveilig. Opwarmen doe je in het luxe hotel van TUI.

Wintersport Sautens

Een rustige wintersport in het Ötztal

Aan de rand van het indrukwekkende Ötztal ligt het Oostenrijkse dorpje Sautens. Vanwege de wat afgelegen ligging is dit de ideale plek voor een rustige wintersport in Tirol. De dichtstbijzijnde gondel ligt op zo’n 4 kilometer van Sautens, maar met de skibus ben je er zo. Eenmaal gearriveerd in skigebied Hochoetz ligt er zo’n 36 kilometer aan pistes voor je klaar. Veel van die pistes zijn blauw en rood van kleur, maar er zijn ook een paar zwarte piste te vinden voor de gevorderden. Bijkomen doe je tijdens de wintersport Sautens in het hotel van TUI. Hier staat ’s avonds de Kaiserschmarrn klaar en ook de sauna is al opgewarmd.

Langlaufen langs de Big 3

Het hart van het Ötztal wordt gevormd door de Gaislachkogel, Tiefenbachkogel en de Schwarze Schneid. Deze 3 bergen, die hoger zijn dan 3.000 meter, staan ook wel bekend als de Big 3. Zodra je wakker wordt tijdens de wintersport Sautens zie je de bergtoppen in de verte glinsteren onder het eerste zonlicht. Een onvergetelijk uitzicht. Na het ontbijt met warme kaiserbroodjes kun je de Big 3 van dichtbij bewonderen tijdens het langlaufen. Onderweg zorgen de besneeuwde bossen en de houten alpenhutten voor een pittoresk decor. Last onderweg gerust een pauze in om de Big 3 te bekijken terwijl je van schnaps proeft.