Treffen

Wintersport Treffen

Inclusief 6-daagse skipas
  1. Wintersport
  2. Oostenrijk
  3. Karinthië
  4. Treffen

Op wintersport in Treffen geniet u middenin het Oostenrijkse Karinthië van meer dan 40 kilometer aan pistes van het schitterende skigebied Gerlitzen Alpe. Maak uw eerste meters op 12 kilometer aan blauwe pistes of waag u op de 3100 meter lange Panoramaabfahrt. Terug in het rustige dorpje slentert u door de authentieke klinkerstraatjes of gaat u op ontdekking op het 12 kilometerlange loipen netwerk rondom Treffen.

Wintersport Treffen

Langlaufen over de Gerlitzen Alpen

Op ruim 500 meter hoogte, middenin het hart van Karinthië vindt u het Oostenrijkse bergdorpje Treffen. Slenter door de authentieke klinkersstraatjes langs sfeervol besneeuwde chalets en geniet van de rust die over u neerdaalt.
Erg leuk tijdens uw wintersport in Treffen is het ontdekken van het 12 kilometerslange loipen netwerk dat dit dorp omringt. Een aanrader is de 2,5 kilometerlange Gerlitzenloipe. Laad uzelf eerst op met een heerlijke Apfelstrüdel bij de Kammerhütte en glijd vervolgens over de Gerlitzen Alpen naar Steiernen Tisch.

Waag u op de schitterende Panoramaabfahrt

Vanuit uw typisch Oostenrijks ingerichte appartement van TUI bent u binnen een paar stappen bij de 4-persoonsstoeltjeslift Pöllingerbahn. Eenmaal op de top van het skigebied Gerlitzen Alpe pronkt er meer dan 40 kilometer aan pistes letterlijk aan uw voeten. Maak uw eerste meters op 12 kilometer aan blauwe pistes of scheer als een ware pro over 30 kilometer aan rode en zwarte pistes. Wie durft kan zich wagen op de 3100 meter lange Panoramaabfahrt. Op deze rode piste geniet u van onvergetelijke vergezichten over de Ossiacher See en het bergdorpje Annenheim. Eenmaal terug in uw appartement geniet u in de sfeervolle bar van een typisch Schleppe Märzen biertje of laat u zich verwennen in de wellness center.