Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Wintersport Skigebied Lipno nad Vltavou

Een wintersport naar skigebied Lipno nad Vltavou is ideaal voor beginnende skiërs en gezinnen. Want hier kun je tijdens een vakantie in Tsjechië in alle rust de blauwe en rode pistes verkennen. Of eerst lessen nemen bij de skischool natuurlijk. Maar je kunt natuurlijk ook je schaatsen aantrekken voor een tocht over het bevroren Lipnomeer. Wat een uitzicht, op de dichte dennenbossen en de hoge besneeuwde bergtoppen.

Wintersport Skigebied Lipno nad Vltavou

Wintersport naar skigebied Lipno nad Vltavou

In het uiterste zuiden van Tsjechië, vlak bij de grens met Oostenrijk en Duitsland, ligt het plaatsje Lipno nad Vltavou. Wie bij TUI een wintersport naar skigebied Lipno nad Vltavou boekt, wordt getrakteerd op de prachtige natuur die de omgeving te bieden heeft. Dichte dennenbossen, hoge besneeuwde bergtoppen... Om ook het bevroren Lipnomeer niet te vergeten. Waar je tijdens een winterse vakantie in Tsjechië heerlijk op het natuurijs kunt schaatsen. Maar je kunt natuurlijk ook je wandelschoenen aantrekken voor een tocht door het nationaal park Čertova Stěna-Luč. Voor de mooiste uitzichten over de bosrijke en rotsachtige omgeving.

Skivakantie voor het hele gezin

Heb je de lange latten ingepakt voor een wintersport naar skigebied Lipno nad Vltavou? Vooral voor beginnende skiërs is het skigebied een goede keuze. Oefen op de vijf kilometer aan blauwe piste, voodat je de twee kilometer aan rode piste probeert. Maar je kunt natuurlijk ook eerst skilessen nemen bij de skischool in het dorp. Erg steil en druk is het skigebied niet. Ideaal dus voor een familievakantie met kinderen. Even toe aan wat anders? Dan kun je tijdens een vakantie in Tsjechië via de loipes ook langlaufend de dennenbossen en pittoreske dorpjes in de omgeving verkennen.