Skigebied Lipno nad Vltavou

Wintersport Skigebied Lipno nad Vltavou

  1. Wintersport
  2. Tsjechië
  3. Skigebied Lipno nad Vltavou

Het Skigebied Lipno nad Vltavou ligt in de regio Zuid-Bohemen in Tsjechië en heeft een fraaie ligging aan het Lipnomeer. De 900 meter hoge berg Kramolin staat centraal als activiteitencentrum en bovenop deze berg liggen indrukwekkende skipistes op u te wachten. Een wintersport in het Skigebied Lipno nad Vltavou staat garant voor een skivakantie vol sneeuwpret!

Wintersport Skigebied Lipno nad Vltavou

Winterse activiteiten

U hoeft zich geen zorgen te maken over de sneeuwhoogtes tijdens uw wintersport in het Skigebied Lipno nad Vltavou, want sneeuwkanonnen zorgen er namelijk voor dat hier altijd een dik pak sneeuw ligt; vanaf half december tot eind maart. Skiën en snowboarden zijn de populairste activiteiten hier en wanneer het Lipnomeer bevroren is wordt een kilometers lange schaatsbaan aangelegd die u door het betoverende Tsjechische winterlandschap leidt. Ook kunnen langlaufers hun hart ophalen in dit gebied, want een netwerk van loipes leidt u dwars door uitgestrekte bossen en langs schilderachtige Tsjechische dorpjes.

Voor elk wat wils

Een wintersport in het Skigebied van Lipno nad Vltavou is ideaal voor families met (jonge) kinderen of beginners; het is hier allemaal wat minder steil en dat is aangenaam als u als beginnend skiër van de piste af gaat. Maar ook gevorderde skiërs kunnen prima vertoeven in het gebied met ruim 8 kilometer aan ski- en snowboardpistes, waar drie blauwe en twee rode afdalingen tot de mogelijkheden behoren. Van jong tot oud en van skiër tot schaatser: voor elk wat wils in dit veelzijdige skigebied in Zuid-Bohemen! Na een drukke dag in de sneeuw is een warme accommodatie wel zo fijn. Uw familie zal zich uitstekend vermaken op een 4 sterren vakantiepark in Lipno nad Vltavou met een Kinderskiland naast het park en Nederlandse skileraren.