Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Wintersport Spindleruv Mlyn

Helm op, ski's onderbinden en gaan! Špindlerův Mlýn is ideaal voor een voordelige wintersport. In een van de grootste skigebieden van Tsjechië liggen kilometers aan geprepareerde pistes voor je klaar. Špindlerův Mlýn bevindt zich in het Hooggebergte en heeft naast een sneeuwzeker gebied een grote variatie aan blauw, rode en zwarte pistes. Daarnaast zorgen de vele loipes en lange sleebaan voor nog meer sneeuwpret tijdens een wintersport Špindlerův Mlýn.

Wintersport Spindleruv Mlyn

Voordelige wintersport in Špindlerův Mlýn

In Tsjechië kun je nog altijd voordelig op wintersport met TUI. Het Tsjechische plaatsje Špindlerův Mlýn is daarom ook een uitstekende keuze voor je volgende skivakantie. Het gebied wordt steeds populairder en dat is niet gek. Met open armen word je door de Tsjechen ontvangen om te skiën in een van de grootste skigebieden van het land. Tussen de glooiende bergen van het Hooggebergte vind je maar liefst 26 kilometer aan geprepareerde pistes. Ook goed om te weten: elk jaar staan de sneeuwkanonnen klaar om tijdens een wintersport Špindlerův Mlýn te zorgen voor sneeuwzekere pistes. Variatie is er genoeg. Ben je een beginnende skiër? Dan is er ruim 9 kilometer aan blauwe pistes. Kan je wel wat meer uitdaging aan? Naast 15 kilometer aan rode pistes heb je ook nog 2 kilometer aan zwarte pistes.

Vermaak je op de sleebaan en loipes

Vanaf het hotel van TUI heb je uitzicht op de veelzijdige pistes die tot wel 1235 meter hoog kunnen zijn. Wil je nog meer sneeuwpret? Špindlerův Mlýn heeft een vermakelijke sleebaan, die bereikbaar is met een speciale bus. Binnen enkele minuten glijd je bergafwaarts van de 4 kilometer lange en 3 meter brede sleebaan. Ook is een wintersport Špindlerův Mlýn ideaal voor langlaufers. Er ligt namelijk niet alleen 85 kilometer aan geprepareerde loipes, maar ook een bergkam waar je schitterende tochten kunt maken. En van al die tochten krijg je waarschijnlijk wel honger. Tussendoor zijn er genoeg restaurantjes om je maag te vullen. Voor een paar euro heb je een Tsjechische goulash of een Kulajda soep. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om jezelf te verwennen. Gun jezelf bijvoorbeeld wat tijd in de spa van het hotel van TUI. Zo kom je helemaal bij van alle actieve dagen in de buitenlucht. Onder andere massages, de sauna en de whirlpool zorgen daar wel voor.