Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Wintersport Zuid-Bohemen

Familievriendelijk, goedkoop en romantisch; alle drie zijn ze van toepassing op een wintersport Zuid-Bohemen. De regio in het zuiden van Tsjechië is dankzij het kindvriendelijke skigebied vol blauwe pistes perfect voor jong en oud. Tel daar de romantisch, besneeuwde bossen én het bevroren Lipnomeer bij op en je hebt het decor te pakken. Bij TUI verblijf je in een luxe hotel met wellness om ’s avonds lekker te ontspannen.

Wintersport Zuid-Bohemen

Goedkoop op wintersport

Op zoek naar een rustige wintersport voor de hele familie? Kies dan voor een wintersport Zuid-Bohemen en ontdek dit glooiende berggebied in het zuiden van Tsjechië. Vooral Lipno-Kramolin bevelen wij van harte aan. Dit dorpje ligt aan het Lipnomeer en heeft meerdere skischolen en blauwe pistes. Perfect voor kleine kinderen. Vergeet ook de schaatsen niet, want het bevroren Lipnomeer zorgt voor heel wat ijspret. Nog een voordeel van een wintersport Zuid-Bohemen? De lage prijzen. Een wintersport hoeft echt geen kapitalen te kosten.

Romantiek in de besneeuwde Zuid-Bohemen

Romantisch kun je een wintersport Zuid-Bohemen zeker ook noemen. De onontdekte bossen zijn in de wintermaanden extra mooi doordat ook de dennenbomen een laagje sneeuw op zich hebben. Sneeuwwandelingen maken en langlaufen zorgen voor heel wat jaloersmakende kiekjes. Gelukkig kun je in het luxe hotel van TUI opwarmen door de wellness op te zoeken. Je spieren zijn zo weer opgewarmd in de sauna’s en stoombaden. Ga je daarna meteen rozig je bed in of is er nog tijd voor een afzakkertje? Een shotje wodka en wedden dat je daarna heerlijk slaapt?