Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Täsch

Wintersport Täsch

Inclusief 6-daagse skipas
  1. Wintersport
  2. Zwitserland
  3. Matterdal
  4. Wallis
  5. Zermatt-Matterhorn
  6. Täsch

Kies dit jaar voor een wintersport Täsch en ski van grote hoogtes in de Zwitserse Alpen. Täsch ligt aan de voet van de Matterhorn dat met zijn 4.478 meter één van de hoogste bergen van Europa is. En ook Klein Matterhorn is met 3.883 meter imposant. De ijswereld van binnen bekijken doe je in het Glacier Palace. Fonkelende ijskristallen en sprankelende ijssculpturen heten je welkom in de alpenreus.

Wintersport Täsch

Op grote hoogte in Zwitserland

Skiën op grote hoogtes. Dat is waar het om draait tijdens een wintersport Täsch. Het Zwitserse dorp ligt aan de voet van de Matterhorn dat met zijn 4.478 meter hoogte een van de hoogste bergen van Europa is. En ook het kuuroord Zermatt is vanuit Täsch zo te bereiken. Laat je overigens niet door de wijs brengen door de naam Klein Matterhorn, want zelfs op deze berg beginnen de pistes op 3.883 meter hoogte. Tussendoor kun je in skigebied Zermatt altijd een sfeervol bergrestaurant opzoeken en onder genot van de kaasfondue de typische piramidevorm van de Matterhorn bewonderen.

De ijswereld ín de Matterhorn

Wie denk dat de Matterhorn van buiten indrukwekkend is, heeft de binnenkant nog nooit gezien. Tijdens de wintersport Täsch kun je de Alpenreus van binnen bewonderen in het Glacier Palace. Sprankelende ijskristallen en glinsterende ijssculpturen heten je welkom. Kleed je warm aan, want 15 meter onder het aardoppervlak is het ijskoud. Opwarmen kan daarna in een van de spa’s van Zermatt. Zie je jezelf al liggen in een bubbelbad terwijl de mistwolken rondom de bergen trekken? Of kies je liever voor een warme sauna gevolgd door een ontspanningsmassage?