Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

TUI SCENE

SCENE hotels liggen in de buurt van leuke winkeltjes en gezellige barretjes. De kamers zijn modern en comfortabel met airco en WiFi. Heerlijk om even bij te komen na een lange zwoele nacht in een club of een pittige mountainbiketocht. Een avondzonnetje in zee, een beetje cultuur, een frisse duik, leuke boetiekjes en galeries, muziekje bij de pool en een hippe strandtent. SCENE is de relaxte zon- en strandvakantie in een levendige omgeving.

Bekijk alle TUI SCENE hotels

Hotels dichtbij het uitgaansgebied

Een steaming hot club, een avondzonnetje in zee, een beetje cultuur, een frisse duik, leuke boetiekjes en galeries én een hippe strandtent. Deze accommodaties hebben relaxte stranden in een dynamische en levendige omgeving.

  • Moderne kamers met WiFi
  • Dichtbij het uitgaansgebied
  • Relaxte sfeer en muziek
  • Uitslapen en een late breakfast
  • Gemiddelde klantbeoordeling 8,8

"Rustig vertoeven bij het zwembad zonder kinderen en lekker actief bezig zijn in het sportcentrum."

SCENE wordt geboekt door:

Koppels 83%
Gezin met kinderen 30%
Groep vrienden 9%
Reizigers 5%

Heel ongedwongen en relaxte sfeer

Als mensen uit alle windstreken van de wereld elkaar ontmoeten vervagen grenzen. Culturen smelten samen tijdens een feestje op het strand of een potje beachvolleybal met verschillende nationaliteiten. De sfeer is relaxed.

Bekijk alle TUI SCENE hotels

Na het uitslapen late breakfast

Het is vakantie en dan moet tijd geen rol spelen. Lekker kunnen uitslapen en ontbijten wanneer je wilt is belangrijk. Bij SCENE kun je tot 12 uur ontbijten en zijn er verse producten om uit te kiezen.

Bekijk alle TUI SCENE hotels

Moderne designkamers met WiFi

Alle kamers zijn modern en comfortabel. Zonder klassieke franjes maar natuurlijk wel met WiFi. Een prima plek om bij te komen van het feestje in de strandtent of de mountainbike tocht.

Bekijk alle TUI SCENE hotels