3x de mooiste glampings in Slovenië

Ben jij net geen échte avonturier? Iemand die houdt van de natuur, maar de luxe van thuis liever niet mist? Welkom in de wereld van glamping. Maak je geen zorgen om een te kleine tent waarin je je moeilijk kan omkleden of om een nachtelijke tocht naar de wc met een toiletrol onder je arm. In plaats daarvan slaap je in een groot bed, heb je je eigen wc en douche en show je je kookkunsten in een keuken met alles erop en eraan. Wanneer je naar buiten stapt word je omringd door de prachtige bossen en bergen van Slovenië. Klaar voor kamperen 2.0? Wij zetten de mooiste glampings in Slovenië op een rij.

1. Glamping Adria Village Olimia

Jij maakt de keuze: gezellig met het hele gezin of samen ontspannen. Op camping Adria Village Olimia staan de familietenten namelijk op een ander terrein dan de tenten voor koppels. Als familie beschik je over een privézwembad en spring je vanuit de tent zo de speeltuin in. Als koppel kom je helemaal tot rust in je hangmat met uitzicht op de bossen en bergen. Wat al helemaal fijn is: je ontbijt wordt elke ochtend vers bij je tent bezorgd. Na een vakantie op deze glamping in Slovenië ben je gegarandeerd stressvrij en weer helemaal opgeladen.


Lees ook: Zo wordt kamperen met kinderen een fantastische ervaring voor kind en ouder


2. Glamping Slovenia Eco Resort

Kies je voor glampen bij Slovenia Eco Resort, dan begint je dag met een ochtendduik in het natuurzwembad. Of in de kristalheldere rivier Kamnik Bistrica, direct naast de camping. Daarna pluk je je eigen groent en fruit in de tuin. En loop je even langs de ezels, herten en varkens voor een aai. Ondertussen sta je even stil en luister je … het enige wat je hoort zijn fluitende vogels en het geritsel van de bladeren. Hier kom je tot rust, elke dag weer. Zin in actie? Hoofdstad Ljubljana is maar 30 minuten rijden. Fashionista’s krijgen geen genoeg van het Citypark winkelcentrum met 120 winkels. En wie niet van shoppen houdt of even wil uitpuffen, ploft neer op een gezellig terras om met een lokaal biertje te proosten.

3. Glamping Bio Terme

Romantisch met zijn tweeën of gezellig met het hele gezin? Het maakt niet uit wat je kiest, want bij Camping Bio Terme in Mala Nedelja heb je voor ieder wat wils. Wanneer je in alle rust van je luxe vakantieverblijf wilt genieten, vind je het vast fijn om te weten dat het glampinggedeelte is afgesloten van het grote resort met hotel. En de kinderen kunnen gerust zijn: zij wandelen zo naar het zwembadencomplex. Kies je voor een stacaravan? Dan geniet je van een prachtig natuurzwembad met thermaal water. Zie je je al dobberen tussen de hoge bergen en groene bossen van Slovenië?

Benieuwd hoe het er op de bestemming aan toe gaat in deze tijd? Lees hier wat wij doen om samen weer veilig en onbezorgd op reis te gaan.

Ontspannen op vakantie

Met TUI ga je met een gerust hart op vakantie. Bekijk de TUI Garanties en boek ontspannen een vakantie.

Lees meer over: Europa   Kroatië   Op 1 oor   Samen weg   Slovenië  
Gerelateerde verhalen