Bye Bye Blue Monday: de 5 meest verrassende vakantiefoto’s

Of Blue Monday de meest deprimerende dag van het jaar is? Niet als het aan ons ligt. Wij vroegen jullie om je meest blauwe vakantiefoto met ons te delen en fleurden zo samen deze grauwe dag op. Uit al die inzendingen zetten we de vijf meest verrassende foto’s op een rij.

1. Sal, Kaapverdië

Opladen in het prachtige Kaapverdië. Dat is wat @shanon.runs gedaan heeft. Elke ochtend een rondje hardlopen over het prachtige strand van Kaapverdië. Benieuwd hoe je ultiem kunt ontspannen op Kaapverdië? Wij geven je 5 tips. Ga je met kinderen naar deze eilandengroep? Ook dan is er genoeg te doen: Leuke plekjes met kinderen op Kaapverdië.

View this post on Instagram

Run a smile on your face and #byebyebluemonday … … Heerlijk hardlooprondje weer gemaakt deze ochtend☀️ Onderweg heb ik nog wel even een rechtsomkeer↩ gemaakt toen ik een groep honden? zag lopen op mijn route en ze iets te enthousiast mijn kant op kwamen rennen toen ik dichterbij kwam? De teller staat deze vakantie inmiddels op 34,3 km waarbij ik 7 van de 8 dagen heb hard gelopen. Nog 3 dagen te gaan voordat we weer naar Nederland vliegen✈ … … #hardlopen #hardlopenisleuk #liefdevoorlopen @tuinederland #discoveryoursmile #love2run #i12run2 #travelandrun #womenrunning #bluemondayrun #runnersworldnl #instarun #runnersdaily #running #laufliebe #nevernotrunning #garminnederland #worlderunners #runtheworld #yourworldtorun #runhappy #capeverde #kaapverdie #beatyesterday #asicsfrontrunner #asicsfrontrunner2020 #morningrunofficial #ikbendeloper

A post shared by Sharon Jansen?? (@sharon.runs) on

3. Cyprus

Water zo helder dat je de zeebodem en vissen erdoorheen ziet, dat vind je op Cyprus. De foto spreekt voor zich: @laura_cluydts heeft er van genoten. Op het eiland van de Godin van de liefde kun je lekker niks doen. Lees even door waarom ongegeneerd luieren zo belangrijk voor je is. Wil je ook een insta-hubby die zulke mooie foto’s van je maakt? Lees dan deze tips.

4. Chefchaouen, Marokko

Charme , dat vind je in Marokko. Wandelen in Chefchaouen tussen alle blauwe smalle straatjes, dat is wat @sheer_kn deed. Marokko is de perfecte plek om cultuur te proeven. Wil je ook zo’n prachtige foto maken? Lees dan deze vakantiefototips.

Na al die zonnige vakantiefoto’s ook zin in een reis? Bekijk dan de top 5 vliegvakantie van 2020. Ook zo’n mooie blauwe foto maken, lees hier waar je de 5 meest verrassende plekken met blauwe dan blauw water in Europa hebt.

Lees meer over: Achter de schermen   Afrika   Caribisch gebied   Curaçao   Cyprus   Europa   Kaapverdië   Marokko   Mauritius   TUI nieuws  
Gerelateerde verhalen