De leukste inzendingen van de Holiday at home challenge: 7x dit zijn ze

In deze tijd verlangen we allemaal naar het vakantiegevoel. En dat is soms dichterbij dan je denkt. Daarom vroegen we je thuis je leukste vakantiefoto na te maken. En wat een creativiteit en enthousiasme kwam er voorbij. Uit alle inzendingen zetten we de meest verrassende foto’s op een rij. En we zouden onszelf niet zijn als we het verhaal achter de foto niet ook zouden vertellen. Enjoy!

1. britte.elisa

Bijna net zo lekker als op het luchtbed in het zwembad… Samen met haar moeder verbleef Britte in Turkije. Verlangen naar dat vakantiegevoel doet ze zeker. Maar gelukkig genieten we in deze periode wel van het mooie weer.

2. femke_vuylsteke

De oorspronkelijk foto werd genomen bij de Tegalalang rijstterrassen tijdens Femke’s vakantie op Bali in 2018. Een reis waar ze zowel buitenlandse vrienden als geweldige herinneringen aan overhield. Op de foto thuis helaas geen palmbomen zoals op Bali, maar zoals ze zeggen: #keepdreaming.

3. Thecurlytrip

Normaal reist Anne de wereld rond met haar backpack. In 2018 was ze echt toe aan een weekje helemaal niks. Samen met haar beste vriendin stapte ze uit haar comfortzone en ging voor een week all inclusive. Ultiem genieten, uitrusten bij het zwembad en alleen nadenken over je volgende cocktail. Helaas is dat nu even niet aan de orde, maar tot die tijd dromen we weg bij de herinnering…

4. rose.annev

Samen met haar papa en mama genoot de 11 maanden oude Vive van haar eerste zonvakantie op Curaçao. Een verre vakantie met een kleintje is volgens haar ouders goed te doen. Het was dus ook zeker niet de laatste keer. Maar voor nu waarderen ze vooral de tijd met elkaar..

5. Xkmvr

Deze stewardess maakte haar oorspronkelijke foto op Zanzibar. Met de hele crew organiseerden ze een dagtrip naar Kendwa Beach. En als je het hebt over wegdromen, dan is dit de plek waar je wil zijn: poederwitte stranden, helderblauw water en volop hangmatten onder de palmbomen. Maar voor nu is de tuin een goed alternatief.

6. D_aaphnee

Samen met Guilherme reisde Daphne af naar het geboorteland van haar vriend. En dat kent hij op zijn duimpje. Uit deze boom plukte je zo je eigen mandarijnen. Verser kan niet. Zodra het weer kan gaan ze zeker terug naar Portugal.

7. Laura.chausteur

Deze foto maakte Laura afgelopen zomer op het Griekse eiland Lesbos. Hier genoot ze samen met haar vriend van het mooie landschap, de oude steden, het fijne strand en de Griekse mezzes.

Heb jij al meegedaan aan de Holiday at Home challenge? Haal je vakantiegevoel terug in huis en droom weg bij de gedachte… (dat je binnenkort weer weg kunt). Deel je foto naast de oorspronkelijke/originele foto op Instagram (@TUINederland en #keepdreaming) en daag 3 vrienden uit om hetzelfde te doen.

Lees meer over: Achter de schermen   TUI nieuws  
Gerelateerde verhalen