Deel je favoriete wintersportmoment en maak kans op een wintersport voor twee

De lange, zonnige dagen laten we achter ons en met een fijn gevoel sluiten we de zomer af. De donkere dagen staan voor de deur. Of dat voor een winterdip zorgt? Ben je gek. In dit heerlijke jaargetijde mogen we eindelijk weer op wintersport. En het wordt nog beter. Want als je meedoet met onze challenge suis jij komende winter misschien wel over Oostenrijkse pistes.

De challenge

De krakende sneeuw, een spannende piste met bijbehorende adrenalinekick, de zon op je gezicht of dansend in de après ski tent? Wat je favoriete wintersportmoment ook is, deel je foto op Instagram (@TUINederland en #discoveryoursmile). Onder de meest creatieve inzendingen verloten we een wintersportvakantie voor twee personen naar een TUI BLUE in Oostenrijk. En je maakt ook nog kans op een dagpas bij SnowWorld inclusief overnachting voor twee, ter voorbereiding van je wintersportvakantie.

TUI BLUE Fieberbrunn

Verblijf bijvoorbeeld in TUI BLUE Fieberbrunn. Direct aan de piste, op slechts een paar meter van het dalstation. Ben je nog niet zo ervaren op de ski’s? Dan loop je zo naar de skischool tegenover het hotel zodat je na een paar lessen een stuk zekerder op de latten staat. Na het skiën, voordat je aansluit bij het diner, is het tijd voor een duik in het binnenzwembad. Niks beter dan dat! Withkidsontheroad deed alvast de test in een TUI BLUE en vertelt je waarom dit hotel ideaal is voor je wintersportvakantie.

De ultieme voorbereiding voor je wintersport

Een goede voorbereiding is het halve werk. En dat geldt zeker voor je wintersportvakantie. Want ook al is een week in de buitenlucht goed voor je, je spieren zijn (meestal) niet gewend aan al die inspanning. Het is dus geen overbodige luxe om een paar keer te oefenen. Dat kan al in Nederland, zelfs op echte sneeuw, op een van de zes locaties van SnowWorld.

Van beginnende skiër tot skiën met kinderen: wij geven raad

Bij de oriëntatie en voorbereiding voor een wintersportvakantie moet je met een aantal dingen rekening houden. Hoe kies je bijvoorbeeld een skigebied? En wat is een fijne periode om op wintersport te gaan? We vroegen Remko Klein van SnowWorld het thermohemd van het lijf. Ga je voor de eerste keer op wintersport met de kinderen, Lees dan hier nog even verder. En met deze cruciale tips maak je het peuterproof. Hoe dan ook, laat de voorpret maar beginnen en bekijk alvast deze mooie wintersportvakanties.

Lees meer over: Achter de schermen   Europa   TUI nieuws  
Gerelateerde verhalen