Deel je onvergetelijke vakantiemoment en maak kans op een vakantie in een TUI BLUE hotel

Op vakantie gaan stellen we momenteel nog even uit. Maar, hoe lekker is het om alvast vooruit te denken aan je volgende vakantie? Terwijl we hier in Nederland niet meer zonder een dikke trui en een warme sjaal naar buiten kunnen, dromen we weg naar dat moment waarop we weer op vakantie kunnen. Zie je jezelf al liggen aan een azuurblauwe zee met een cocktail in je hand? Of misschien ziet jouw onvergetelijke vakantiemoment er wel heel anders uit. Dat willen we graag van je weten.

De challenge

De eerste duik van de vakantie, dat moment waarop je het topje van de berg bereikt, de ondergaande zon op je gezicht of toch het geluid van de golvende zee? Wat je onvergetelijke vakantiemoment ook is, deel je foto en het verhaal erachter op Instagram en tag @TUINederland en #discoveryoursmile #byebyebluemonday. Onder de leukste inzendingen verloten we een zomervakantie met z’n tweeën van 7 nachten naar een TUI BLUE hotel.

Bekijk de actievoorwaarden hier.

TUI BLUE

Moderne hotels op basis van jouw wensen. Dat is waar het bij TUI BLUE om draait. Een TUI BLUE vakantie voldoet aan al jouw persoonlijke wensen, want je stelt hem zelf samen. Met tips van lokale experts ontdek je de mooiste stranden en in de avond bereid de chef lekkere gerechten met lokale ingrediënten. Compleet ontspannen is wat hier centraal staat. Daag je lichaam uit in de pilatesles en laat jezelf daarna verwennen met een lekkere massage. TUI BLUE heeft het allemaal. Benieuwd wat TUI BLUE te bieden heeft? Barts Boekje ging je voor en vertelt hoe je tijdens een TUI BLUE vakantie volledig tot rust komt.

Lees meer over: Achter de schermen   TUI nieuws  
Gerelateerde verhalen