Droomzomer: een unieke sportbeleving in eigen land

De ene dag zit je voor het grote scherm op het coronaproof terras sport te kijken. De andere dag werk je jezelf in het zweet tijdens een training bootcamp om daarna te ontspannen met een massage. Niks moet, alles mag. Er is namelijk genoeg te beleven: samen met vrienden de grootste sportevents kijken, meedoen aan de vele sportclinics en genieten van een vakantie in eigen land. Dit wordt jouw Droomzomer!

Beleef de grootste sportevents

In de maanden juni, juli, augustus en september beleven ’s werelds grootste sportevents hun rentree. Als echte fan word je getrakteerd op een zomerse cocktail van voetbal- en tennistoernooien, wielerrondes, atletiek en autosport. Beleef samen met familie of vrienden de oranjesuccessen vanuit een schitterende vakantieomgeving. Verschillende sporthelden en opiniemakers zijn er tijdens de Droomzomer ook bij. Van Michael Boogerd tot Leontien van Moorsel en Peter Heerschop. Tal van bekende (ex-)sporthelden en professionals geven deze zomer het stokje aan elkaar door. Als Droomzomer hosts drukken zij hun stempel op het programma.

Een programma boordevol activiteiten

Geen dag is hetzelfde tijdens de Droomzomer. Er is namelijk zoveel te bekijken én te beleven. Breng jezelf in beweging door deel te nemen aan de vele sportclinics en activiteiten die de Droomzomer voor je in petto heeft. Sluit aan bij de boksles of schiet een pijl in de roos met boogschieten. Ga driekwartier knallen met een personal trainer of verbrand calorieën tijdens een uur bootcamp. Gaat jouw hart sneller kloppen bij het horen van termen als meditatie, mantra’s en de downward facing dog? Schrijf je dan in voor yoga. Of daag jezelf uit met sup yoga. Ga je liever op eigen houtje op pad? Duik dan het Nationaal Park de Hoge Veluwe in voor een wandeling of fietstocht op de heide. Voor ieder wat wils!

Ontspannen in de Healing Garden

‘’Adem in, adem uit, adem in, adem uit’’. Dit ga je ongetwijfeld horen in de Healing Garden. Hier draait het allemaal om rust, ontspanning en opladen. Wel zo fijn na een intensieve workout of de spanning van de wedstrijd van het Nederlands Elftal. Droom weg bij het horen van akoestische muziek bij het kampvuur of sluit aan bij een ademworkshop. Wil je in de schoenen stappen van een yogi? Sluit dan aan bij een van de vele yoga sessies. Van Yin Yoga waar het draait om het versoepelen van het bindweefsel tot aan Yoga Nidra dat ook wel slaapyoga wordt genoemd. Ontspanning gegarandeerd. Verder vind je in de Healing Garden verschillende massages om je helemaal in de watten te laten leggen. Na een bezoek aan de Healing Garden voel je je helemaal herboren.

Geen Droomzomer zonder een Droompark

Verborgen midden in het groen van de Veluwe ligt Droompark de Zanding, het premium verblijf tijdens de Droomzomer. Dit vakantiepark in Otterlo heeft uitstekende faciliteiten en biedt eindeloos veel mogelijkheden voor een heerlijke tijd. Voeg daar een portie sportbeleving aan toe en jouw Droomzomer is compleet. De bungalows zijn van alle comfort voorzien. Zo is er een oven, elektrische kookplaat en vaatwasser aanwezig. Wil je nog meer beleving? Kies dan een Tiny House. Klein, maar fijn. Na een goede nachtrust haal je verse warme broodjes bij de minisupermarkt om daarna vol energie aan de dag te beginnen.

Droom je ook al van een zomer vol sportevents, ontspanning en plezier? Boek dan hier jouw Droomzomer tijdens je favoriete sportevenement.

Lees meer over: Europa   Nederland   TUI nieuws   Vakantienieuws  
Gerelateerde verhalen