TUI Espressokopjes: Een kopje vol mooie herinneringen

Mooie vakanties vragen om mooie herinneringen. Dat is precies wat deze collectie espressokopjes is. Je krijgt een espressokopje cadeau bij iedere TUI Deluxe vlucht naar Nederland. Alle designs zijn geïnspireerd op de cultuur van één van onze bestemmingen. En met liefde gemaakt door Thaise vrouwen. Met Return to Sender zijn ze verzekerd van een inkomen en beter toekomstperspectief. De genummerde kopjes vormen een collectie.

Ontdek alle verhalen

Let op: de espressokopjes worden niet meer uitgedeeld aan boord. 

Een collectie om te sparen

Vlieg je TUI Deluxe vanaf je bestemming naar Amsterdam, dan krijg je een kopje vol mooie herinneringen aan boord cadeau. Een uniek souvenir. En we breiden de collectie voortdurend uit. Zo kan je al deze kopjes bij elkaar sparen.

Reis in stijl in onze Deluxe klasse en krijg op de vlucht vanaf je bestemming naar Amsterdam zo’n bijzonder kopje cadeau aan boord.

TUI Deluxe

  • Luxe stoelen en minstens 106 cm beenruimte
  • Stoelreservering, online check-in, 40 kg bagage
  • Priority boarding en fast track security

Jij blij, zij blij

Return to Sender ontwierp voor TUI de espressokopjes. Return to Sender stimuleert met eerlijke duurzame handel ondernemerschap in de armste gebieden ter wereld. De kopjes zijn handgemaakt door Thaise vrouwen. Een slok uit dit kopje betekent werkgelegenheid voor deze vrouwen. Met een eigen inkomen krijgen zij meer zeggenschap in hun leven. Samen met Plan Nederland wordt een deel van de winst besteed aan beroepsopleidingen voor meisjes en vrouwen.

TUI Care foundation

Met TUI Care Foundation willen we het verschil maken voor mensen en bestemmingen wereldwijd. Samen met vakantiegangers willen we de positieve impact van toerisme vergroten. Alle donaties komen voor 100% ten goede aan de projecten. Op vakantie laten we je graag kennismaken met lokale projecten, die bijdragen aan blijvende vooruitgang op het gebied van onderwijs, het welzijn van kinderen en jongeren, natuur en de lokale economie en werkgelegenheid. Doe je mee?

Lees meer over: Eten & drinken   Zonvakanties  
Gerelateerde verhalen
5 minuten
5x seú op Curaçao

20 januari 2020 door

5 minuten
Het mysterie van de Maya’s

20 januari 2020 door

5 minuten
Waarom Fins Design gelukkig maakt

20 januari 2020 door