Even stilstaan bij: dit gebeurde er de afgelopen weken..

De afgelopen twee weken volgden de ontwikkelingen elkaar razendsnel op. En dat is nog steeds niet voorbij. Toch staan we, samen met onze General Manager, Arjan Kers, even stil bij wat er gebeurde.

“Op zondag 15 maart waren er bijna 30.000 TUI vakantiegangers op zo’n 60 bestemmingen wereldwijd. De afgelopen week hebben we ze bijna allemaal terug naar Nederland teruggebracht,” begint Arjan. “Onze medewerkers hebben zich dag en nacht ingezet om dit te realiseren. Maar nog niet iedereen is terug, dus we blijven de situatie nauwgezet volgen. Gezien de uitzonderlijke omstandigheden hebben we niet iedereen tevreden kunnen stellen, ondanks dat we ons uiterste best hebben gedaan. Onze excuses daarvoor. Toch ben ik enorm trots op al die collega’s die er voor gezorgd hebben dat veel passagiers, op welke manier dan ook, uiteindelijk in Nederland zijn aangekomen. Maar ook ben ik trots op je begrip tijdens deze ongekende situatie.”

Al onze medewerkers staan voor je klaar

Heb je ons nodig, dan duurt het misschien iets langer dan je gewend bent voordat je een vriendelijke TUI stem aan de lijn krijgt. Maar we werken keihard om je te helpen. Ieder verhaal is belangrijk en daarom nemen we de tijd om alles zo goed mogelijk voor je op te lossen. We hebben inmiddels meer dan 40.000 telefoontjes, 12.000 e-mails, 9.800 social media berichten en 2.600 live chats beantwoord. En we blijven doorgaan!

We zijn er nog niet

Nederlanders die gestrand zijn in het buitenland en niet meer zelf terug naar Nederland kunnen, worden gesteund door het ministerie van Buitenlandse Zaken. Samen met de reisbranche, verzekeringsmaatschappijen, luchtvaartmaatschappijen en Nederlandse alarmcentrales werken we voor gestrande Nederlanders aan een spoedige terugkeer naar huis.

En jou, beste klant, willen we bedanken omdat je je vakantie aan ons toevertrouwde, in het verleden of voor een vertrek later in het jaar. We blijven er alles aan doen om dat vertrouwen te verdienen. Zorg goed voor elkaar. Zodat we straks weer samen van zon, zee en andere leuke dingen kunnen genieten… met een brede smile #keepdreaming.

Lees meer over: Achter de schermen   TUI nieuws  
Gerelateerde verhalen