Op incentivereis naar bruisend Valencia

Wil je een succes vieren met je bedrijf? Op winter experience met het team in Noorwegen? Of op culinaire incentive reis in en rondom Valencia? Fantastisch, maar lastig om dit zelf te organiseren. Geef de organisatie uit handen aan TUI Groups & Incentives. Wij regelen alles voor je. Zowel in voorbereiding als ter plaatse van A tot Z geregeld. Ben je benieuwd hoe een reis er dan uitziet en hoe een van onze klanten dit heeft ervaren? We nemen je in dit artikel mee.

Bruisend Valencia

Wat denk je van een 3-daagse jubileumreis naar het bruisende Valencia? Lees hier een voorbeeldprogramma waarin we een aantal van onze mogelijkheden uitlichten.

Dag 1 – Fietstour inclusief tapas

Vroeg in de ochtend vertrek je vanaf Amsterdam naar Valencia. Op de luchthaven ontmoet je de begeleiding van TUI Groups & Incentives. Deze begeleiding zal de gehele reis meereizen met de groep. Bij aankomst op de luchthaven staat een Nederlandssprekende gids jullie op te wachten die de groep naar het hotel brengt. Hier staat het ontbijt klaar om de reis goed af te trappen.

Na het ontbijt staat een fietstour op de planning. Je gaat op tapasroute door het historische centrum van de stad onder begeleiding van een gids. Onderweg stop je bij de centrale markt van Valencia, gevolgd door een bezoek door het historische centrum en een tocht door de bekende Turia tuinen. De rest van de middag is er vrije tijd en dit is naar eigen idee in te vullen. In de avond staat de bus klaar om de groep op te halen voor een diner in een stijlvol ingericht pinxtos restaurant. Na het diner brengt de bus je terug naar het hotel voor de 1e overnachting. Bij binnenkomst op de kamer staat er voor iedereen een kleine verassing te wachten. Wat dacht je van een zonnebril met logo en een fles zonnebrand die je de dag erna meteen kan uittesten?

Dag 2 – Van beach games tot feestavond

Dit wordt een actieve en culinaire dag! Na het ontbijt vertrek je naar het startpunt van de tour. We zorgen voor een snack onderweg.

Met de jeeps van de Stad van Kunsten en Wetenschappen vertrek je richting Albufera, een prachtig natuurgebied direct buiten Valencia. Vooraan staat een gids met zijn eigen jeep om de route aan te geven, die door weiland en rijstvelden loopt. De eerste stopplek: proeven van Valenciaanse producten, citrusvruchten en horchata. Vanaf deze plek gaat de tour verder per boot voor een rondvaart van ongeveer 30 tot 40 minuten over het meer.

Na deze activiteiten is er een gezamenlijke lunch in een restaurant op locatie. Dit restaurant is gespecialiseerd in de bereiding van houtgestookte paella, de allipebre met inheemse paling, alle soorten rijst, vlees, vis en zeevruchten uit de omgeving. Dit restaurant ligt in het hart van het natuurpark Albufera en heeft een prachtig uitzicht op het meer. Hier geniet je samen van een 3-gangen diner.

Eind van middag gaat de bus naar het strand van Valencia waar je verschillende beach games speelt met elkaar. Denk aan strandvoetbal, volleybal, tag ruby en een touwspel. Tijdens de pauze relax je samen bij een lokale strandtent.

Na een snelle opfrissing in het hotel is het tijd voor het diner in het restaurant. Daarna is het tijd om te feesten! We reserveren indien gewenst een gezellig café voor je groep. Liever een hele beachclub afhuren? Ook dit is mogelijk. Een mooie afsluiter van de reis. De bus brengt je aan het einde weer terug naar het hotel voor de 2e overnachting.

Dag 3 – Vrije ochtend en terugreis

Na een lekker ontbijt in het hotel heb je in de ochtend vrije tijd. Denk aan een ochtend winkelen of nog even naar het strand om de laatste zonnestralen mee te pikken. Optioneel is het mogelijk om nog een audiotour te doen om zelf de stad te ontdekken. In de middag haalt de transfer de groep op bij het hotel en staat de vlucht terug gepland naar Nederland.

Onze klant waardeerde deze reis met een 9!

“Tijdens deze reis kregen wij ontzettend goede begeleiding. TUI Groups & Incentives is een hele fijne sparringpartner met leuke ideeën, restaurants en activiteiten.”

Maatwerkreizen

Dit is een greep uit alle mogelijkheden die we bij TUI Groups & Incentives voorzien. Liever een van deze activiteiten invullen met een Catamarantocht over de Middellandse Zee, een stadswandeling door het historisch centrum of kookworkshop? Ook dit is allemaal mogelijk. TUI Groups & Incentives bespreekt alle wensen en verzorgt een passend programma met oog voor detail.

Benieuwd naar alle opties en bestemmingen? Lees dan nog even verder of vraag ons inspiratiemagazine aan.

Lees meer over: Achter de schermen   Europa   Spanje   TUI nieuws   Valencia  
Gerelateerde verhalen