Op incentivereis naar zonnig Mallorca

Wil je een succes vieren met je bedrijf? Op winter experience met het team in Noorwegen? Of op culinaire incentivereis naar Mallorca? Fantastisch, maar lastig om dit zelf te organiseren. Geef de organisatie uit handen aan TUI Groups & Incentives. Wij regelen alles voor je. Zowel in voorbereiding als ter plaatse van A tot Z. Ben je benieuwd hoe een reis er dan uitziet en hoe een van onze klanten dit heeft ervaren? We nemen je in dit artikel mee.

Zonnig Mallorca

Wat denk je van een 3-daagse incentivereis naar het zonnige Mallorca? Lees hier een voorbeeldprogramma waarin we een aantal van onze mogelijkheden uitlichten.

Dag 1 – Catamaran en tapastour

Vroeg in de ochtend vlieg je richting het zonnige Mallorca. Op de luchthaven ontmoet je de begeleiding van TUI Groups & Incentives. Deze begeleiding zal de gehele reis meereizen met de groep. Bij aankomst op Mallorca staat een lokale gids je op te wachten die de groep direct richting de haven brengt. De bagage blijft in de bus liggen tot aankomst in het hotel.

In de haven ligt een heuse catamaran op jullie te wachten. Bij het opstappen krijgt iedereen een handdoek zodat jullie direct een duik kunnen nemen. De DJ brengt de middag helemaal in de feestsfeer. Na een aantal uren op het water genieten jullie van een heerlijke lunch met natuurlijk een open bar. Wat een fijn begin van deze incentivereis! Bij aankomst in het hotel staat er een welkomstdrankje klaar en kan iedereen inchecken.

In de avond gaan we op tapastour door het historische oude centrum Palma onder leiding van een ervaren gids. Onderweg stop je bij 3 tapasrestaurants waar je op elke locatie 2 tapas proeft met een drankje. De eerste dag is al meer dan geslaagd.

Dag 2 – Typisch Mallorca

Dit wordt een actieve dag! Voor de avonturiers onder jullie staat ‘Coasteering’ (lees: abseilen langs het water) op het programma. De ervaren instructeurs leiden de groep langs de kustlijn van Mallorca. Kies je ervoor om te abseilen vanaf de enorme grotten of spring je liever van die enorme klif? Een bijzondere ervaring om Mallorca op een andere manier te ontdekken. Mensen die het wat rustiger aan willen doen, hebben de mogelijkheid om een mooie hike te maken in de omgeving.

Van actief bezig zijn krijg je trek. We brengen jullie richting een prachtige privé finca waar jullie onder leiding van een chef-kok aan de slag gaan met dé typische Spaanse specialiteit. Hij gaat op zoek naar de beste paella. In teamverband gaan jullie aan de slag met deze challenge en daarna genieten jullie samen van het resultaat op deze magische plek. Was het nu een bruiloft of een incentivereis?

De rest van de middag kunnen jullie op zoek naar wat verkoeling en gaan jullie opgefrist richting de laatste avond. De feestlocatie heeft een prachtig uitzicht en jullie dineren buiten terwijl de zon langzaam onder gaat. En hierna gaat het echt los, de DJ draait jullie favoriete muziek en blijft het tot in de late uurtjes onrustig.

Dag 3 – Vrije ochtend en terugreis

Vandaag is alweer de laatste dag op dit fijne eiland. Na een lekker ontbijt in het hotel is er in de ochtend nog wat ruimte voor vrije tijd. Wie nog een tocht over de boulevard wil maken, kan gebruik maken van de gereserveerde fietsen. In de middag haalt de transfer de groep op bij het hotel en staat de vlucht terug gepland naar Nederland. Voldaan keren jullie terug naar huis na een aantal bijzondere dagen.

Onze klant waardeerde deze reis met een 9!

“Deze reis was een aaneenschakeling van hoogtepunten. We hebben verrassende dingen gedaan die we niet bij dit eiland hadden verwacht. TUI Groups & Incentives, heel erg bedankt voor de fijne begeleiding.”

Maatwerkreizen

Dit is een greep uit alle mogelijkheden die we bij TUI Groups & Incentives voorzien. Liever een van deze activiteiten invullen met een catamarantocht over de Middellandse Zee, een stadswandeling door het historisch centrum of kookworkshop? Ook dit is allemaal mogelijk. TUI Groups & Incentives bespreekt alle wensen en verzorgt een passend programma met oog voor detail.

Benieuwd naar alle opties en bestemmingen? Bekijk hier nog een voorbeeldreis of vraag ons inspiratiemagazine aan.

Lees meer over: Achter het nieuws   Europa   Mallorca   Spanje   Vakantienieuws  
Gerelateerde verhalen